«Φωτιά» στην πετόσφαιρα – Μια ανάσα απ’ την κορυφή

Η νίκη της Ανόρθωσης επί της Σαλαμίνας σε συνδυασμό με την ήττα της Ομόνοιας στη Δερύνεια, έβαλαν πραγματικά φωτιά στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ανδρών!

Μια ψυχωμένη Μεγάλη Κυρία μπήκε απόψε στο Θεμιστόκλειο και κάνοντας ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ.

Οι πετοσφαιριστές μας έδειξαν νωρίς στην αναμέτρηση ποιος είναι το αφεντικό, παίρνοντας προβάδισμα στο πρώτο σετ με 8-3 και 16-11. Το τελικό 25-17 ήρθε σαν φυσιολογική εξέλιξη θα λέγαμε, προετοιμάζοντάς μας για το επόμενο σετ.

Εκεί, η Κυρία μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένη και σχεδόν διέλυσε την αντίπαλό της. Το αρχικό 8-1 σάστισε του ερυθρόλευκους που είδαν την διαφορά να γίνεται διψήφια στο 16-5! Προσπάθησαν να… μαζέψουν κάπως το σκορ και σε συνδυασμό με το ρίξιμο των στροφών από πλευράς Ανόρθωσης, το σετ έκλεισε στο 25-13.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για κάτι καλό στο τρίτο σετ, ενώ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και την απώλεια του Γαβριήλ Γεωργίου από πλευράς Ανόρθωσης. Ο Γαβρίλης απεχώρησε στο 2ο σετ με πρόβλημα στον αστράγαλο, με την Ανόρθωση να διεκδικεί… όσκαρ ατυχίας φέτος! Οι πετοσφαιριστές μας πάντως δεν πτοήθηκαν και πήραν το σετ με 25-18 και συνάμα την υπερπολύτιμη νίκη με 3-0.

Νίκη που έγινε ακόμα πολυτιμότερη, στο άκουσμα του τελικού 3-1 με το οποίο η Δερύνεια κέρδισε την Ομόνοια. Κάτι που βάζει πραγματικά… φωτιά στο πρωτάθλημα, αφού μας φέρνει μόλις ένα βαθμό από τους πράσινους, τους οποίους έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε μια βδομάδα από σήμερα μέσα στο Θεμιστόκλειο! Ένα παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί… τελικός πρωταθλήματος!

Τα σετ:
8-3, 16-11, 25-17
8-1, 16-5, 25-13
8-6, 16-11, 25-18

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον πετοσφαιριστή μας Γαβριήλ Γεωργίου, σύντομα σιδερένιος πίσω στο παρκέ.

Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι έτσι όπως το μετέδωσε το Anorthosis24, πατώντας εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ