Διευκρινίσεις για το προσωρινό Συμβούλιο της Εταιρείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις αρμοδιότητές του, εξέδωσε το προσωρινό ΔΣ της εταιρείας:

«Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Λίμιτεδ, επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα, όσον αφορά το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας:

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Λίμιτεδ, έχει ως στόχο να δρομολογήσει και να εποπτεύσει όλες τις διαδικασίες εταιρικής ενεργοποίησης του σχεδίου «Ποδοσφαιρική Εταιρεία». Αυτό προνοεί την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών, την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την έκδοση μετοχών κλπ.

Με το πέρας των εργασιών του, το προσωρινό Συμβούλιο θα παραιτηθεί, ώστε να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο από τους μετόχους.

Τονίζεται ότι το προσωρινό ΔΣ δεν θα ασχοληθεί με θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την αιγίδα και έλεγχο του Σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Η μεταβίβαση του ελέγχου του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο στην Εταιρεία, θα γίνει την πρώτη Ιουνίου, νοουμένου ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις που αναφέρονται στη συμφωνία Σωματείου – Εταιρείας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ