Χρίστος Πουλλαΐδης: Στη ζωή μου έχασα μάχες αλλά ποτέ τον πόλεμο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το πρωί, δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας κος Χρίστος Πουλλαΐδης στην εφημερίδα sporday τις οποίες και σας μεταφέρουμε αυτούσιες.

Για το αν θα βρεθούν οι λύσεις για να περάσει τον έλεγχο κριτηρίων η Ανόρθωση σχολίασε:
«Γνωρίζετε ότι γίνεται μια τιτάνια και συγκινητική προσπάθεια από την επιτροπή σωτηρίας. Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο βαθμό που μπορεί και αυτό είναι κάτι που το βλέπω με μεγάλη ικανοποίηση. Είναι αδύνατο όμως αυτή η προσπάθεια να φέρει το μεγάλο ποσό που θέλουμε. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι αν εγκριθεί η εταιρεία τότε θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να επενδύσουν χρήματα και μάλιστα μεγάλα ποσά αλλά περιμένουν να εγκριθεί η εταιρεία και στη συνέχεια να το κάνουν».

Ο ισχυρός παράγοντας της «κυρίας» παρουσιάστηκε σχεδόν σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα εγκριθεί η εταιρεία: «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τη σωτηρία. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα εγκριθεί, είναι πολύ θετικά τα μηνύματα που παίρνουμε. Θέλω ποσοστό τουλάχιστον 90% να δώσει την έγκριση του έτσι ώστε να νιώσουμε ότι έχουμε τη μεγάλη στήριξη των μελών».

Για το τι θα γίνει σε περίπτωση που απορριφθεί ξανά η εισήγηση για την εταιρεία: «Δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά αν δεν περάσει η εταιρεία θα υπάρχει μπροστά μας χάος. Θα προσπαθήσουμε ως σωματείο να περισώσουμε ότι σώζεται αλλά θα είναι τρομερά δύσκολα τα πράγματα. Με την εταιρεία υπάρχει η προοπτική για να πάμε μπροστά. Ήδη υπάρχει έτοιμο το πλάνο. Όλα θα γίνουν με επαγγελματισμό και διαφάνεια».

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει η ομάδα στο σωστό δρόμο: «Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ τη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου αφού τα τελευταία χρόνια η ομάδα έμεινε μακριά από επιτυχίες και βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Χρειάζεται όμως υπομονή. Δεν μπορούν να διορθωθούν τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη. Είμαι πολύ πεισματάρης και δεν θα σταματήσω την προσπάθεια αν δεν πετύχουμε αυτά που θέλουμε στην Ανόρθωση. Στη ζωή μου έχασα μάχες αλλά ποτέ τον πόλεμο. Είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουμε. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με ημερομηνία λήξης».

poullaides montanios

Για το κατά πόσον ευσταθούν οι πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές σε όλα τα τμήματα της Ανόρθωσης αν περάσει η εταιρεία δήλωσε: «Σίγουρα θα γίνουν πολλές αλλαγές. Θα δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα».

Ο πρόεδρος παραδέχθηκε ότι δεν παραλείπει να κάνει την αυτοκριτική του και να αναγνωρίζει ότι έγιναν λάθη: «Κάθε μέρα κάνουμε λάθη. Μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα δεν κάνουν λάθη. Αυτό που έχει σημασία για να κρίνεις σωστά είναι ότι πρέπει να βλέπεις τις προθέσεις του κάθε ανθρώπου. Για το θέμα με την εταιρεία την πρώτη φορά, τολμώ να πω ότι βιαστήκαμε και δεν ήμασταν έτοιμοι. Βλέπουμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ