Αποχώρηση Αλεξάνδρου – Αναλαμβάνει ο Μαρίνος Μήτρου

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα το πρωί ο μέχρι πρότινος σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Την θέση του αναλαμβάνει ο στενός φίλος και συνεργάτης του anorthosis24.net, Μαρίνος Μήτρου.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στον φίλο Μαρίνο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με την ευχή και την σιγουριά ότι θα ανεβάσει το επίπεδο στο τμήμα επικοινωνίας της ομάδας, όπως άλλωστε έκανε στο anorthosis24.net.

Πιο κάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του συμβουλίου της Ανόρθωσης.
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι ο κ. Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, μέχρι πρότινος Σύμβουλος Επικοινωνίας του Συλλόγου έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντα του λόγω άλλων ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να συνεχίσει προσφέρει στο Σύλλογο στο βαθμό που θα ήθελε και που απαιτούσαν και τα καθήκοντα του.

Τονίζουμε ότι ο κ. Αλεξάνδρου είχε εδώ και καιρό θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του Προέδρου του Συλλόγου και συνέχισε να προσφέρει στο Σύλλογο μέχρι εξεύρεσης αντικαταστάτη. Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού εξέτασε το όλο θέμα αποφάσισε όπως κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Αλεξάνδρου.

Ο Σύλλογος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Αλεξάνδρου για τη βοήθεια και στήριξη του προς το Σύλλογο, σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Περαιτέρω και με δεδομένο το κενό που είχε δημιουργηθεί, ο Σύλλογος προχώρησε στην πρόσληψη του κ. Μαρίνου Μήτρου ο οποίος λαμβάνει οργανική θέση στο Σύλλογο, ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ