Απομακρύνεται η Ευρώπη

Σε δέκα ολόκληρους βαθμούς ανέβηκε η διαφορά μας από την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και την οποία για την ώρα κατέχει ο Ερμής. Τρεις βαθμούς πίσω απ’ τους φτεροπόδαρους της Αραδίππου βρίσκεται η Ομόνοια, σε μια θέση από την οποία δύναται να οδηγηθεί στην Ευρώπη εάν και εφόσον το κύπελλο καταλήξει σε ένα εκ των ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Ερμή.

Σε ότι αφορά εμάς, η αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι επτά βαθμοί φαντάζουν βουνό – πόσο μάλλον οι δέκα – και το σενάριο που μας θέλει για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια – οκτώ συγκεκριμένα – εκτός Ευρώπης είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Μια χρονιά που ξεκίνησε με υπερβάσεις επί υπερβάσεων, να καταλήγει με το απόλυτο… τίποτα.

Πλην όμως, ίσως αυτό είναι μια ευκαιρία για εκ βάθρων αναδόμηση και αναδιοργάνωση της ομάδας. Με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, προσεκτικές κινήσεις χωρίς την πίεση του χρόνου και επιλογές όσο το δυνατόν χαμηλότερου ρίσκου. Ταυτόχρονα, αξιολόγηση και αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος δυναμικού, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι μπορούν και επιβάλλεται να πάρουν ευκαιρίες τώρα, ώστε εάν το αξίζουν, να στελεχώσουν τη νέα Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ