Στροφή 26η – Σενάριο εντεκάδας

Μέσα από όλα αυτά τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών η ομάδα προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος σε ένα αγώνα που ορίστηκε να διευθύνει ο Λεόντιος Τράττος και που αρχίζει στις 18:00.

Η Κυρία αγνοεί την νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι γεγονός που εξοργίζει άπαντες στο οικοδόμημα της. Η νίκη στον αγώνα αυτό είναι επιβεβλημένη και πρέπει να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο.

Η ομάδα του Ερμή, την φετινή χρονιά έβαλε «γυαλιά» σε όλους και κυρίως σε εμάς για το πώς κτίζεται και πως λειτουργεί μια ομάδα έχοντας μάλιστα χαμηλότερο προϋπολογισμό από όλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Ο αντίπαλος είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα που έρχεται όμως με κάποιες απουσίες, με σημαντικότερες αυτές των Ταγκπατζόύμι και Μανού.

Απουσίες έχει και η δική μας ομάδα, φαινόμενο συχνότατο από την αρχή της περιόδου. Από την «Κυρία»θα απουσιάζουν οι Βέγκα, Άντιτς, Μάκος, Μπεν Σιουσάν ενώ επιστρέφουν οι Αβραάμ, Δημητρίου αλλά και ο Σιέλης που ήταν εξαιρετικά αμφίβολος.

Έτσι το πλάνο του Κωστένογλου θα διαφοροποιηθεί εκ νέου με τον Βαλβέρδ να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Ζόρζε, Οικονόμου να αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοι. Στα μπακ οι Δημητρίου δεξιά και Αβραάμ στα αριστερά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί εκ νέου ο Λοϊζίδης καθώς ο Δημητρίου δεν είναι στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας.

Στον χώρο του κέντρου κερδίζει τις περισσότερες πιθανότητες η παρουσία των Μαραγκού και Οχαγιόν ως ανασταλτικούς μέσους με προωθημένο τον Μπεσσέρα.

Την επιθετική τριπλέττα αναμένεται να την αποτελέσουν οι Φοφανά, Κάλβο και Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ