35 χιλιάδες Ευρώ εισφορές και εκδηλώσεις

Με σημερινή του ανακοίνωση, το Σωματείο αναφέρει πως μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχουν κατατεθεί στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ενίσχυσης του Συλλόγου,  το ποσό των €35.180 που αφορά ως επί το πλείστον εισφορές φίλων του Συλλόγου από την επαρχία Λάρνακας, ενώ γίνεται αναφορά για τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις για οικονομική ενίσχυση του σωματείου. Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και η Επιτροπή Σωτηρίας ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας ότι την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 6:30μμ θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση στο «Θεμιστόκλειο» αθλητικό κέντρο στη Λεμεσό, παρυσία και ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Η συγκέντρωση εντάσσεται στα πλαίσια επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τους φίλους της ομάδας καθώς και των προσπαθειών όλων μας για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου.

Περαιτέρω, ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Σωτηρίας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ομάδας μας θα διοργανώσουν «Fan Day» την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» με φαγητό, ποτό, ψυχαγωγία, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά διάφορους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της μέρας θα δοθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, ανακοινώνουμε ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχουν κατατεθεί στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ενίσχυσης του Συλλόγου,  το ποσό των τριανταπέντε χιλιάδων εκατόν ογδόντα ευρώ (€35.180) που αφορά ως επί τω πλείστον εισφορές φίλων του Συλλόγου από την επαρχία Λάρνακας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ