Ξεπέρασαν τις 600.000 οι εισφορές

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο σύλλογος πέρα από το καθιερωμένο δελτίο τύπου με τα πεπραγμένα της συνέλευσης αναφέρει πως οι αποψινές εισφορές ξεπέρασαν τις 600.000 ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Γενική Συνέλευση των μελών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ολοκλήρωσε πριν λίγο τις εργασίες της σε πνεύμα πλήρους ομοψυχίας παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το παρών και το μέλλον της Ανόρθωσης, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα αισιοδοξίας.

Ορίστηκε για τις 17 Μαρτίου νέα Γ.Σ. στην οποία θα τεθεί προς ψηφοφορία η δημιουργία ή όχι εταιρείας που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Η Γ.Σ. έκλεισε με γενναιόδωρες εισφορές από τους παρευρισκομένους καθώς και δημιουργία επιτροπών ανά επαρχία όπου θα αναλάβουν εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης μέχρι την νέα Γ.Σ. με στόχο την όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή λεφτών και μίνιμουμ ποσό το 1.3 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζεται το Σωματείο για να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου.

Οι πλείστες εισφορές που δόθηκαν ήταν έναντι μετοχών στο ενδεχόμενο δημιουργίας εταιρείας αλλιώς θα θεωρηθούν ως εισφορές. Αρκετά μέλη έκαναν εισφορές τονίζοντας ότι δεν θέλουν μετοχές ενώ αρκετοί τόνισαν ότι θα εισφέρουν τις μετοχές που τους αναλογούν βάση της εισφοράς τους στο Σωματείο για να μεγαλώσει το ποσοστό μετοχών του Σωματείου Ανόρθωσης στην εταιρεία.

Τα μέλη του Δ.Σ. εισέφεραν ποσό ύψους 430,000 ευρώ έναντι μετοχών ενώ στο σύνολο τους οι εισφορές ξεπέρασαν τις 600,000 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ