Θυμήθηκαν, επιτέλους, τα κοράκια…

Έπρεπε να φθάσουμε μήνα Φεβρουάριο για να ακούσουμε έστω και ένα σχόλιο από την επίσημη Ανόρθωση για τη διαιτησία, μετά και τα χθεσινά αίσχιστα που είδαμε στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό.

Ο κ. Σκαπούλλης ήταν προκλητικότατος στον αγωνιστικό χώρο και με ευκολία άφηνε το σκληρό παιγνίδι του Εθνικού ατιμώρητο ενώ με χαρακτηριστική ευκολία τιμωρούσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τιμωρούνται με κίτρινες για θέατρο όταν δικαιούνται καθαρά πέναλτι, ενώ στους αντίπαλους της Ανόρθωσης, όπως εχθές με τον Εθνικό, γίνονται μόνο συστάσεις…

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τιμωρούνται με κόκκινη για επαφές που ακόμη και κίτρινη θα ήταν υπερβολή, ενώ τα χτυπήματα εκτός φάσης των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, όπως χθες με τον Εθνικό, τιμωρούνται με κίτρινη.

Τα χέρια των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης τιμωρούνται όλα ανεξαιρέτως με κίτρινη, ενώ χθες με τον Εθνικό ούτε και μία κίτρινη δόθηκε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή για ένα από τα δέκα χέρια στα οποία υπέπεσαν.

Φυσικά, πριν δοθεί η πρώτη κίτρινη σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο κ. Σκαπούλλης έκανε… πέντε με έξι φορές συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού, ενώ στο πρώτο φάουλ της ομάδας μας δόθηκε πολύ εύκολα η πρώτη κίτρινη.

Μετά το τέλος του παιγνιδιού, ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ανέφερε πως δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία της διοίκησης το γεγονός ότι δεν φωνάζουν για τη διαιτησία… Φυσικά, αυτά που βλέπουμε σε κάθε παιγνίδι της ομάδας μας φωνάζουν από μακριά πως πρόκειται για μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ αδυναμία της διοίκησης…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ