Μέσα στα γκολ ο Φοφανά

Σημαντικό ποσοστό του δεύτερου και νικητήριου γκολ της χθεσινοβραδυνής αναμέτρησης, πρέπει να πιστωθεί στον Φοφανά ο οποίος με την μαχητικότητά του πέρασε από τρεις αντιπάλους πριν δώσει την ευκαιρία στον Κολαούτι να απειλήσει. Ο βραχύσωμος ακραίος επιθετικός έδωσε συνέχεια σε μια σειρά καλών εμφανίσεων, στις οποίες αν μη τι άλλο είχε συμμετοχή στα γκολ.

Στον αγώνα με τα Κούκλια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μοίρασε την ασίστ για το πρώτο γκολ του Μπεσέρα με την κυανόλευκη φανέλα, ενώ στον αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο έκανε το σουτ από το οποίο ο Μακρής μείωσε στην επαναφορά. Στο ψεσινό πέρασμα από το «Δασάκι» είχε καλές τοποθετήσεις, κυρίως όταν η ομάδα μας επιτίθονταν με στημένη φάση, έξω από την αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να έχει ένα σούτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Κουντούλ στο 16ο λεπτό και ένα δοκάρι στο 49ο λεπτό. Στο 51ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το να προσθέσει άλλη μια ασίστ στο ενεργητικό του όταν μετά από κούρσα από αριστερά έστειλε καλοζυγισμένη μπαλιά στην περιοχή την οποία δεν αξιοποίησε ο Μακρής.

Παρά τα όποια μουρμουρητά υπάρχουν για την αστάθεια στην απόδοση του Αφρικανού επιθετικού αλλά και για το γεγονός ότι δεν διακρίνεται για την ομαδικότητά του, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι από τους λίγους που κάνουν απόσβεση τα χρήματα που λαμβάνει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ