Τέρμα στην ανοχή, στη σιωπή και στο «σκάσε να περάσουμε»

@Το σημερινό συλλαλητήριο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον μέσο Ανορθωσιάτη – οργανωμένο και μη – να δείξει ότι υπάρχει, νοιάζεται και δραστηριοποιείται γύρω από τα κοινά της ομάδας. Κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες έχουμε κοιμηθεί και παρακολουθούμε αδιαμαρτύρητα τις εξελίξεις στο σωματείο.

@Σήμερα ειρηνικά και καλοπροαίρετα συμμετέχουμε όλοι ανεξαιρέτως στο συλλαλητήριο, για να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία και την αγανάκτηση μας για τον πάτο που έχουμε πιάσει. Όπως λέει και η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι, τον Φοίνικα αυτή την φορά θα τον αναστήσουμε εμείς, ο κόσμος!

@Κανένας πρόεδρος και καμία διοίκηση δεν ένοιωσε την αναπνοή μας, Μας πετάνε αριθμούς δεξιά και αριστερά, ενίοτε εξελεγμένους και άλλοτε ανεξέλεγκτους και στο τέλος μας λένε να μην ανησυχούμε. Δεν ανησυχούσαμε αλλά βρεθήκαμε να χρωστάμε δυσθεώρητα ποσά και αντί για απόδοση ευθυνών μας είπαν απλά αποτύχαμε, φεύγουμε και φταίμε όλοι. Εμείς, εσείς, οι πρώην οι νυν και οι επόμενοι.

@Το είπε άλλωστε και ο Τιμούρ προχθές, πως ο κόσμος φέρει ακέραιες ευθύνες και έχει απόλυτο δίκαιο. Το χρέος μεγάλωνε και εμείς απλά χειροκροτούσαμε. Κατέστρεφαν την Ανόρθωση των ονείρων μας και εμείς απλά κοιτάγαμε. Διοικούν το ιστορικότερο σωματείο της νήσου άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο και εμείς τους ανεχτήκαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και να σώσουμε όλοι το σωματείο μας. Μας ενώνει όλους το καλό της Ανόρθωσης.

@Μας κάλεσε και ο Φοίβος χθες, το έτερο ιερό τέρας της Μεγάλης Κυρίας. Η πρόσκληση του Φοίβου αποτελεί διαταγή. Όλοι οι αγνοί Ανορθωσιάτες στο συλλαλητήριο.

@Θα είναι εκεί ο Φοίβος, θα είναι εκεί και ο Κώστας Φώτη μαζί με άλλους που μάτωσαν τη φανέλα για την Ανόρθωση που την πήραν κουρελού το 1974 και την έκαναν πριγκίπισσα. Θα λείπεις εσύ αδελφέ Ανορθωσιάτη;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ