Τα πλάνα του Άρσεν για τον μεγάλο αγώνα

Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς δίνει αύριο (19:00) η «Μεγάλη Κυρία». Αναμφισβήτητα, οι ποδοσφαιριστές της, πέταξαν 5 βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια με ΔΟΞΑ και Κούκλια που αν τους είχαν αυτή την στιγμή, τότε ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ θα ήταν υψίστης σημασίας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα σημερινά δεδομένα όμως φέρουν την Ανόρθωση να επιδιώκει νίκη αφενός για να «πιάσει» το Αποελ στην βαθμολογία και αφετέρου να «κλειδώσει» την παρουσία της στην 1η εξάδα.

Στην προσπάθεια αυτή ο υπηρεσιακός προπονητής Άρσεν Μιχαήλοβιτς θα έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με τον αγώνα στο Δασάκι ενώ ακόμη «παίζεται» η συμμετοχή του Κάλβο με μειωμένες όμως πιθανότητες.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν,  θα βρίσκεται ο Μάριο Βέγκα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Δημητρίου και στο αριστερό προβάδισμα έχει ο Αβραάμ. Στο κέντρο  της άμυνας η επιστροφή Ζόρζε αυτή την στιγμή ανακουφίζει τεχνική ηγεσία και κόσμο με παρτενέρ τον Οικονόμου.

fofana vsapoel eukairia

Στο κέντρο, εκεί που είναι και η δύναμη του αντιπάλου, προβλέπουμε ότι ο Άρσεν Μιχαήλοβιτς θα ενισχύσει την συγκεκριμένη γραμμή με τους Μάκο και Αλέξα. Σε ρόλο επιτελικού θα βρίσκεται ο Λεάντρο Μπεσσέρα, ενώ υποψηφιότητα θέτει ο ισραηλινός Μόσε Οχαγιόν για μία εκ των τριών θέσεων.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τους Φοφανά, Μακρή και Κολαούτι να παίρνουν τις τρεις θέσεις.

Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας με την «Κυρία» να έχει μοναδικό στόχο την νίκη και τους 3 βαθμούς. Μια νίκη που αν έρθει θα δώσει οξυγόνο σε διοίκηση και κόσμο και δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της καλύτερης επιλογής προπονητή, αφού πλέον τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ