ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Η τελευταία ευκαιρία

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. προχωρά επίσης σε αναγνώριση του γεγονότος ότι κάποιες πράξεις των μελών του, προκάλεσαν περαιτέρω ζημιά στην ομάδα και ανακοίνωσε τη σύσταση Ταμείου Σωτηρίας του Σωματείου μας, τονίζοντας ωστόσο ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Σύλλογο μόνο όταν επέλθουν η κάθαρση και η εξυγίανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περήφανε αδελφέ Ανορθωσιάτη,

Τους τελευταίους 62 μήνες έχουμε φανεί ανάξιοι να κουβαλούμε το όνομα του ιστορικότερου Σωματείου της Κύπρου. Παρακολουθούμε την περηφάνια και την αξιοπρέπειά μας να συρρικνώνονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και ελάχιστοι από μας αντιδρούμε.

Αφήσαμε μια δράκα συμφεροντολόγων να καπηλεύονται το όνομα της Ανόρθωσης και να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Φοίνικα. Μέσα σε αυτούς τους 62 μήνες, είδαμε Πρόεδρο του Σωματείου να μπαίνει φυλακή (δεν έχει σημασία το πρόσωπο αλλά ο θεσμός και ο τρόπος με τον οποίο ξηλώθηκε σε μια νύχτα ένα ολόκληρο οικοδόμημα που θαύμαζε όλη η Ευρώπη), γνωρίσαμε οδυνηρούς και ντροπιαστικούς αποκλεισμούς από ομάδες της σειράς στην Ευρώπη, «γιορτάσαμε» τα 100 χρόνια του Συλλόγου μας με σφαγιαστικές διαιτησίες, γίναμε το κλοτσοσκούφι της ΚΟΠ και της δικαστικής και αφήσαμε «παράγοντες» να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, με συνέπεια από τα αστέρια του Champions League να είμαστε στο χείλος του γκρεμού.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 62 μηνών, ελάχιστοι αντιδράσαμε. Και πολλές φορές αντιδράσαμε με λάθος τρόπους. Οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε τα σφάλματά μας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να ξυπνήσουμε. Αποδεχόμαστε λοιπόν και εμείς, ως οργανωμένοι οπαδοί της μεγάλης ιδέας που λέγεται Ανόρθωση, πως κάποιες κινήσεις μας που είχαν άλλο στόχο, επιβάρυναν τελικά την κατάσταση του Συλλόγου.

Αυτή η πορεία ωστόσο, πρέπει να ανακοπεί έστω κι αν είναι αργά. Ενημερώνουμε τα μέλη μας και όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο ότι την Τετάρτη θα συμμετάσχουμε κι εμείς -κι όταν λέμε εμείς, εννοούμε όλα μας τα κλιμάκια- στο συλλαλητήριο για την πολυπόθητη κάθαρση και την επιβαλλόμενη εξυγίανση του Σωματείου. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν αντέχει άλλα ψέματα και δεν σηκώνει άλλη ανοχή!

Πληροφορούμε, επίσης, τα μέλη μας και όσους ενδιαφέρονται, πως ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα ιδρύσει Ταμείο Σωτηρίας του Σωματείου, όπου θα μπορεί ο καθένας να προσφέρει ό,τι μπορεί προς τον ιερό αυτό σκοπό. Τα χρήματα αυτά θα συγκεντρώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα υπάρξει ενημέρωση για το αποθεματικό του Ταμείου και θα δοθούν στο Σωματείο, όταν κρίνουμε ότι ήλθαν η κάθαρση και η εξυγίανση.

Ας θυμηθούμε όλοι τι επιτάσσει η ιστορία του μεγαλύτερου Σωματείου στην Κύπρο. Κρατήσαμε την Ανόρθωση ζωντανή μετά από την αποικιοκρατία και την 8η Ιουλίου του 1958, επιβιώσαμε και μεγαλουργήσαμε στην προσφυγιά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν παράγοντα να σβήσει αυτό που δεν κατάφεραν αποικιοκράτες και κατακτητές.

Επιβάλλεται λοιπόν, να είμαστε όλοι παρόντες την Τετάρτη στο συλλαλητήριο. Καλούμε όλους τους Ανορθωσιάτες στις 16:30 να βρίσκονται στον Κεντρικό μας Σύνδεσμο, «Χριστάκης Φωτίου Club» στη Λάρνακα, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τον Πισσαρίδη και να στείλουμε βροντερό μήνυμα ότι ο κόσμος έφτασε στα όριά του και θέλει να δει καθαρές λύσεις στο Σωματείο.

Αυτή τη φορά, ο Φοίνικας δεν θα μπορέσει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Πρέπει να τον αναγεννήσουμε εμείς!

www.maxhtec94.com»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ