«Πρόεδρε ενώστε όλες τις τάσεις»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Πριν σας συγχαρούμε για την σοβαρότητα και την ευθύνη που επιδείξατε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (σ.σ Παρασκευή) Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας, για παραμονή σας στο πηδάλιο, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να βγείτε δυνατότερος από αυτή την προσωπική ταλαιπωρία. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ αυτή τη στιγμή αυτό που δεν χρειάζεται είναι η διοικητική ανωμαλία.

Κύριε πρόεδρε, θα σας μεταφέρουμε μια συμβουλή που έδωσε σε έναν ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ένας εκλιπών και μακαριστός περήφανος κύριος. « Γιέ μου: να θυμάσαι πάντοτε ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ» Καταλαβαίνουμε ότι έχετε απογοητευτεί με την απόφαση της Γ.Σ. γιατί είχατε τους δικούς σας σχεδιασμούς για την εξέλιξη και ανέλιξη της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας. Μπορεί η συγκυρία να μην ήταν η κατάλληλη για την εξέλιξη που εσείς είχατε ονειρευτεί πάντοτε για το καλό νοούμενο συμφέρον της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Κύριε πρόεδρε, πάρτε δύναμη και εκμεταλλευτείτε αυτό το αποτέλεσμα για το συμφέρον της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ σήμερα είναι συγχυσμένη αλλά και την ίδια στιγμή αποφασισμένη να αγωνιστεί όπως οι ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ ξέρουν, για την σωτηρία και την μεγαλοσύνη της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εσάς κύριε πρόεδρε, να μείνετε στη βαριά ιστορία αυτού του συλλόγου, σαν ο πρόεδρος που κατάφερε να ενώσει όλες τις τάσεις που σήμερα υπάρχουν στους κύκλους μας και να διαγράψετε ότι μας διχάζει.

Σίγουρα αυτά που μας ενώνουν, όλους τους ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ, είναι κατά παρασάγγας περισσότερα από τα μικρά και μικρόψυχα που τυχών περιστασιακά να μας χωρίζουν. Πάρτε τον γενικό έλεγχο στα χέρια σας και την Δευτέρα αντί Γ.Σ. διοργανώστε συλλαλητήριο και πανηγύρι στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, στο σπίτι μας. Καλέστε ΟΛΟΥΣ τους ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ να είναι εκεί, ζητήστε από τον Χιώτη να τραγουδήσει για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ. Κανένας δεν περισσεύει. Ο καθένας με τον τρόπο του και την δύναμη του μπορεί να βοηθήσει και να είστε σίγουρος ότι ο ΒΑΡΩΣΙΩΤΗΣ δεν θα επιτρέψει την ιστορία του να χαθεί.

Είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ θα είναι εκεί αγκαλιασμένοι έχοντας σαν στόχο το μεγαλείο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ο κλήρος έχει πέσει βαρύς στους δικούς σας ώμους. Δεν κουβαλάτε απλά μια ομάδα αλλά μια ολόκληρη κατεχόμενη επαρχία, με το όνομα και την ιστορία της επαρχίας ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ της γης των ΑΓΙΩΝ και των ΗΡΩΩΝ.

Σας ευχόμαστε και πάλι σιδερένιος και ελπίζουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις θα φέρουν τέτοια αποτελέσματα που θα κάνει αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν το πνεύμα του ΒΑΡΩΣΙΟΥ και της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να τρίβουν τα μάτια τους.

Φιλικά,

Ένας αγνός ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ