Μία ισοπαλία, μια ήττα και δύο νίκες

Στον πάγκο της Ανόρθωσης θα καθίσει για πρώτη φορά ο Νίκος Κωστένογλου, με τον Ελλαδίτη προπονητή να δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ. Το anorthosis24.net θυμήθηκε το ντεμπούτο των τελευταίων τεσσάρων προπονητών στο πάγκο της ομάδας μας, με πρωταγωνιστές βεβαίως τους Ρόνι Λεβί, Πάμπο Χριστοδούλου, Χριστάκη Κασσιανό και Ζόρζε Κόστα.

Ντεμπούτο με ισοπαλία έκανε ο Ρόνι Λεβί στις 17 Οκτωβρίου 2011, όταν η Ανόρθωση παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές με τον Ρέζεκ απέναντι στον Άρη, ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν βαθμό.

Χωρίς τη χαρά της νίκης ήταν και η πρώτη παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο της Ανόρθωσης μιας και παρά το καλό ξεκίνημα, η αποβολή του Βαλβέρδ στο 15ο λεπτό και το γκολ που δεχθήκαμε στην εξέλιξη της φάσης, επηρέασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.

Ονειρικό ντεμπούτο για Χριστάκη Κασσιανό αλλά και το δίδυμο Κολαούτι-Γκαρσία μιας και το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς ήταν άκρως ενθαρρυντικό μετά την τριάρα επί της Γκέφλε.

Με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις μπήκε η Μεγάλη Κυρία υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Κόστα, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 3-1 απέναντι στην Ομόνοια, απαλύνοντας τις πληγές από το Ευρωπαϊκό στραπάτσο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ