Καλώς τον 11ο. Ο 12ος να περιμένει

Και σήμερον κατά την 11ην ώραν πρωινήν, ανακοινώθηκε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο ενδέκατος προπονητής μας είναι γεγονός.

Συγχαρητήρια που ήρθες σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού μας κ. Κωστένογλου, αλλά κόουτς με το συμπάθειο, οι μέρες σου στον πάγκο της Ανόρθωσης εν μετρημένες. Μακάρι να εν μήνες, αν καταφέρεις να κλείσεις παραπάνω που έξι πάντως, θα μπεις στο σύγχρονο ‘Hall Of Fame’ της τελευταίας πενταετίας, στο οποίο βρίσκονται οι Μούσλιν (195 μέρες), Στόιλοφ (264 μέρες) τζιαι Λέβι (2 παρά κάτι χρόνια).

Ο Όγιος παρά τέσσερις μέρες εν τα εκατάφερε, ενώ ο Κόστα ήταν μόνο 2 εβδομάδες μακριά για να το πετύχει.

Λέω σου το που τα τωρά, δεν φταις εσύ, για όνομα του Θεού. Δεν έκανες κάτι. Ακόμα τωρά ήρτες τζιαι κάποιοι θα πουν ότι προδικάζω. Εν τζιαι προδικάζω σε εσένα. Ξέρω τζείνους που σε έφεραν όμως. Προς το παρόν είσαι μια προσωρινή λύση μέχρι να ξεχαστούμε λίγο εμείς οι οπαδοί από τους αποκλειστικά υπεύθυνους και μετά όταν τους θυμηθούμε πάλι, θα είσαι το απολωλός πρόβατο. Διότι εμείς γενικά, πρόβατα είμαστε. Στην πρώτη νίκη θα πισκαλιούμεν σαν χαζά και μετά θα σε φταίξουμε, θα σε φτύσουμε, θα σε κατηγορήσουμε σαμπώς και μόνος σου ήρθες, δεν σε έφεραν άλλοι.

Μακάρι να είσαι η σωστή επιλογή. Η μνήμη μας εν κοντή. Πιάνεις ομάδα με παίκτες που εν απιέρωτοι, χωρίς να μπόρεις να κάμεις οποιαδήποτε μεταγραφή ως το καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα μας φκάλεις Ευρώπη και που το καλοκαίρι, να κάμεις τον προγραμματισμό σου (αν σε αφήσουν όπως θέλεις να τον κάμεις). Και η σωστή επιλογή να είσαι, όσο και να δουλέψεις σωστά, άμαν όλα τα υπόλοιπα δεν δουλεύουν θα τα βρεις μετά μπροστά σου.

Είσαι νέος τεχνικός, αλλά θα σε αφήσουν να δουλέψεις με την ησυχία σου; Διότι στην πρώτη στραβή, οι υπεύθυνοι θα κρυφτούν πίσω από εσένα, να το ξέρεις. Τζιαι θα σε δαχτυλοδείχνουν τζιαι μετά θα κάμνουν συνεδρίες για να αποφασίσουν το «μέλλον της ομάδας μας».

Θα πρέπει να το κατανοήσει και ο τελευταίος “άρρωστος” οπαδός μας το ακόλουθο: Όσο αποφασίζουν για την ομάδα μας τα ίδια αχάπαρα άτομα, που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και που νομίζουν ότι παίζουν Football Manager και πως η Ανόρθωση τζι ο κόσμος της είναι ένα ποσκόλιο για να φκάλουν καμιά εύκολη λίρα τωρά που εν και κρίση μέσω μιζών, που νομίζουν πως επειδή εν διοίκηση τζιαι κόφκουν/ράφκουν όπως ξέρουν και όπως τους βολέφκει και θέλουν, τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια.

Αφήστε την Ανόρθωση ήσυχη επιτέλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ