Αισιόδοξος και χαμογελαστός ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Στο protathlima.com και τον Πάνο Λάρκο μίλησε ο πρόεδρος μετά το πέρας της ψεσινής Γενικής Συνέλευσης. Αναφέρθηκε στην αισιοδοξία που τον διέπνεε μετά τη Συνέλευση, την εταιρεία, τις εισφορές που έγιναν αλλά και τις δηλώσεις Κωστένογλου.

Τα κυριότερα σημεία:

«Το χαμόγελο μου πρέπει να τα λέει όλα. Πήραμε μια ένεση από τη Γενική Συνέλευση για ενότητα και αισιοδοξία. Είπαμε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Ήταν μια Γενική Συνέλευση που ίσως στα ιστορικά του σωματείου ήταν πρωτόγνωρη. Όλος ο κόσμος μας στήριξε. Ήδη έκαναν εισφορές. Όλα τα βλέπω θετικά».

«Η δυναμική που έχουμε πάρει σήμερα ελπίζουμε να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας».

«Είναι εφικτό να βρεθεί το ποσό. Με την καθολική συμμετοχή του κόσμου, με το να ξυπνήσουμε την περηφάνια του κόσμου όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ανορθωσιάτης είναι μια ψυχή, μια δύναμη που αν ξυπνήσει ο κόσμος θα τρίβει τα μάτια του».

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα πήρα για στήριξη. Πόσοι άνθρωποι ήρθαν στο σπίτι μου για να με παρακαλέσουν να μείνω. Μου μίλησαν, μου έστειλαν email, sms και ήταν συγκινητικοί».

«Αφουγκραστήκαμε το τι ήθελε και τι θέλει ο κόσμος. Κάποια πράγματα που τυχόν ενόχλησαν τον κόσμο θα τα διορθώσουμε και προβλέπω ότι θα εγκριθεί με ένα μεγάλο ποσοστό».

«Είναι τρεις κατηγορίες εισφορών που πήραμε σήμερα. Η μια κατηγορία είναι για μετοχές, η άλλη καθαρά για εισφορές και η τρίτη κατηγορία είναι άτομα που έχουν βάλει λεφτά και αυτά τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για μετοχές του σωματείου για να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο»

«Στηρίζω με τα χίλια τον κ. Κωστένογλου. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύουμε σε αυτόν και θα παράξει έργο. Είναι δύσκολες οι συνθήκες που ανέλαβε. Αν έχει πει κάποια πράγματα σχετικά με την εταιρεία, ορισμένα σωστά και ορισμένα ίσως προσχώρησε λίγο παρακάτω, το έκανε από αγνό ενδιαφέρον για την Ανόρθωση. Βλέπει ότι έχει αντίκτυπο στο γήπεδο αυτή η κατάσταση. Από αύριο ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο. Μπαίνουμε σε ένα νέο κεφάλαιο και σε νέα εποχή. Όσοι μας έχουν διαγράψει θα εκπλαγούν»

«Πρώτη μου δουλειά τώρα είναι να μιλήσω με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για να τους περάσω το μήνυμα της αισιοδοξίας».


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ