Ενδεκάδα με μειωμένες επιλογές και πολλά ερωτηματικά

Μέσα σε όλα τα θέματα που τρέχουν υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Εθνικό. Η νίκη για την Ανόρθωση αποτελεί  μονόδρομο καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Εάν νικήσει απόψε η Ανόρθωσις  θα καταφέρει να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της για την εξάδα μιας και η ΑΕΚ με την Ομόνοια αγωνίζονται σήμερα. Επίσης για όσους έχουν βλέψεις για πιο ψηλά ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα μας ψαλιδίσει την διαφορά από τους πιο πάνω μιας και ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ερμή στο Γ.Σ.Π και θα χαθούν κάποιοι βαθμοί.

Στο πάγκο για πρώτη φορά ως υπηρεσιακός θα είναι ο Άρσεν Μιχαήλοβιτς ο οποίος προσλήφθηκε το καλοκαίρι στη θέση του Βάσου Μελαναρκίτη για τη θέση του προπονητή της ομάδας των U-21 του συλλόγου.

Για το ποιος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη, Βαλβέρδ και Βέγκα έχουν ίσες πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού, ο Βαλβέρδ αγωνίστηκε στα ματς με την Α.Ε.Κ για το κύπελλο ενώ ο Βέγκα φέρει ακέραια ευθύνη για το πρώτο  τέρμα της Α.Ε.Κουκλιών.

Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο  Τζέησον Δημητρίου ενώ αριστερά ο Άντιτς έχει προβάδισμα έναντι των Σιέλη και Αβραάμ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Οικονόμου και Ζόρζε.

Στη μεσαία γραμμή θα έχουμε όπως δείχνουν τα πράγματα την επιστροφή του Νταν Αλέξα με τον Οχαγιόν να αποτελεί τον παρτενέρ του δίχως να αποκλείεται φυσικά να πάρει φανέλα βασικού από την εξωτερική ο Ζαχαρίας Θεοδώρου τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Άρσεν από τη θητεία του στην U-21. Για την θέση μπροστά του υποψηφιότητα έχουν βάλει ο Γκριγκαλασβίλι και ο Μπεσέρα οι οποίοι αμφότεροι μπορούν να καλύψουν και μια θέση στα φτερά της επίθεσης.

Αιχμή του δόρατος αναμένεται να είναι ο Κολαούτι, με τον Φοφανά  κατά πάσα πιθανότητα  να επιστρέφει στην ενδεκάδα και να καλύπτει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Για το δεξί άκρο εν τη απουσία Κάλβο υπάρχουν οι επιλογές του Γκριγκαλασβίλι, Μπεσέρα και Μακρή. Αν ο Άρσεν προτιμήσει την εμπειρία θα δώσει φανέλα βασικού στους πρώτους δύο ενώ αν προτιμήσει ενθουσιασμό τότε ο Μακρής θα είναι στους πρώτους έντεκα που θα επιλέξει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ