Ελάχιστο το ενδιαφέρον

Οι συνεχόμενες ήττες και η αγωνιστική απαξίωση ωθούν τον κόσμο μακριά από το γήπεδο. Δεν πρόκειται να δικαιολογήσουμε μα ούτε και να κατακρίνουμε όσους δεν θα πάνε αύριο στο γήπεδο. Για να πας στο γήπεδο θέλεις ένα μεροκάματο και όταν το θέαμα που βλέπεις σου προκαλεί πόνο στα μάτια τότε το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά αν θα πας.

Η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών επικεντρώθηκε γύρω από την Γ.Σ και την εταιρία. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι στραμμένο εκεί και δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως ουδείς νοιάζεται για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. Ξεκάθαροι αγωνιστικοί στόχοι δεν υπάρχουν. Αν κερδίσουμε την Α.Ε.Κ και δεν περάσουμε τα κριτήρια ούτως η αλλιώς Ευρώπη δεν βγαίνουμε. Το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην Γ.Σ  της Δευτέρας και στις λύσεις που θα προταθούν ούτως ώστε να βρεθεί διέξοδος στο αδιέξοδο.

Καλό θα ήταν όσοι δεν έρθουν στο γήπεδο να φυλάξουν τα 20 ευρώ που θα εξοικονομήσουν και σίγουρα θα χρειαστεί στην πορεία.  Κακά τα ψέματα, ίσως αύριο να έχουμε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης σε αναμέτρηση στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ. Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας και ο κόσμος τους είναι χολωμένος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ