«Εχάσαμεν τη μάππα»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Μετά τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου (κατάληψη, ανακοινώσεις) νομίζω ότι μπήκε ακόμη ένας λίθος προς τη διάλυση της ομάδας μας. Πλέον η Ανόρθωση είναι σαν ένα ασθενή που είναι στον αναπνευστήρα και περιμένει την ώρα που θα φύγει και μακάρι την υστάτη να βρεθεί το φάρμακο που θα την σώσει. Παίχτες απλήρωτοι, αγωνιστικά εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο, καταρρακωμένο ηθικό σε παίχτες και οπαδούς, 2 διαφορετικά στρατόπεδα (εταιρείας και εναντίον εταιρείας) και σαν μην έφταναν όλα αυτά πλέον οδηγούμαστε και σε ανοιχτό πόλεμο μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων.

Για το θέμα της εταιρείας δεν μπορώ να ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος αλλά για την ώρα είναι η μοναδική επίσημη πρόταση που υπάρχει. Τα περί ιδανικών του σωματείου τα συμμερίζομαι 100% όμως, μήπως τα ιδανικά δεν πάνε περίπατο με τη σημερινή κατάσταση της ομάδας; Κατάσταση την οποία εμείς οι ίδιοι επιτρέψαμε να συμβεί αφού όταν γίνονταν τα αίσχιστα από τους πρώην εμείς απλά παρακολουθούσαμε, όταν μια μερίδα φιλάθλων της δυτικής πήγε πίσω από τον πάγκο του Τιμούρ και του φώναζαν πόντιε (λες και τον έβριζαν) φύγε οι υπόλοιποι παρακολουθούσαμε, όταν ανακοινώναμε τις μετεγγραφές βόμβες το καλοκαίρι εμείς πανηγυρίζαμε, όταν ακόμη ανεχόμαστε αυτούς τους κυρίους να έρχονται στην κερκίδα μας τότε είμαστε και ‘μεις οι ίδιοι συμμέτοχοι σε ότι έγινε.

Τώρα, για τον κο Πουλλαϊδη. Χωρίς να γνωρίζω απολύτως τίποτα και χωρίς να είμαι καθοδηγούμενος από κανένα, ο άνθρωπος πρόσφερε αρκετά στην ομάδα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Μπορεί να μην έχει εμπειρίες από διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας όμως βοήθησε οικονομικά. Τώρα για την επιμονή του να κάνει εταιρεία ο ίδιος έχει αναλύσει το πλάνο του και τους λόγους που θέλει να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση και πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός και για άλλες εισηγήσεις/προτάσεις. Ο αντίπαλός πυρήνας , που εναντιώνεται στην εταιρεία, αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια όπου βρήκε συμμάχους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και άλλους αγνούς Ανορθωσιάτες. Η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων αν όντως θέλει να βγει μπροστά, πρέπει να εμφανιστεί δημόσια και να παρουσιάσει και αυτή το πλάνο της και τότε ενδεχομένως να βρει περισσότερους υποστηρικτές. Με το να κάνεις συγκεντρώσεις και να μαζεύεις 90 και 100 άτομα δεν κάνεις κάτι. Όμορφα και οργανωμένα να βγουν μπροστά και να πείσουν τον κόσμο για αυτό που πιστεύουν.

Τέλος, μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται και το ποδόσφαιρο… Ποιο ποδόσφαιρο δηλαδή , αφού με όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα ‘’εχάσαμεν την μάππα’’.

Α.Η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ