Ας παίξουμε εδώ!

Στο Παφιακό; Δύο «ασχελλιές» δρόμος είναι! Τιμωρία – χάδι είναι αυτή, και θα έχουμε και τους Αελίστες να λένε για το… παρασκήνιο της Ανόρθωσης! Εμείς προτείνουμε να αλλάξει η έδρα του αγώνα και να αγωνιστούμε σε ένα από τα ακόλουθα γήπεδα:

Εθνικό στάδιο  Ta’ Qali – Μάλτα – Χωρητικότητα 17,797

malta

Ένα ταξιδάκι στην όμορφη Μάλτα θα ήταν ότι πρέπει αυτή την περίοδο. Θα συνδυάζαμε διακοπές με ποδόσφαιρο, και θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να πάμε οργανωμένα μΕ κρουαζιέρας ή πτήσεις τσάρτερ. Το νησί των «Ιπποτών» θα είχε την τύχη να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό παιγνίδι υψίστου επιπέδου μεταξύ ομάδων από το νησί των… «Αγίων».

Στάδιο Laugardalsvöllur – Ισλανδία – Χωρητικότητα 15,427 (9,800 καθήμενοι)

ISLANDIA

Το Εθνικό στάδιο της Ισλανδίας! Ένα στάδιο το οποίο μοιάζει αρκετά με το Τσίρειο, έτσι η ομάδα της Λεμεσού θα ένιωθε λες και είναι σπίτι της! Οι όσοι «θαρραλέοι» από εμάς έκαναν το μακρινό ταξίδι στην Ισλανδία, θα είχαν να λένε για τις θερμικές πηγές της χώρας οι οποίες δίνουν ηλεκτρισμό στα νοικοκυριά της χώρας. Μία χώρα η οποία αντιμετώπισε με τη σειρά της μεγάλη οικονομική κρίση πριν μερικά χρόνια, με μόνο διαφορά ότι αυτοί που έφταιγαν κατέληξαν στην φυλακή!

Stade de Kégué – Κονγκό – Χωρητικότητα 30,000

kongo

Αν θέλουμε πιο τριτοκοσμικές καταστάσεις, για να θυμίζει περισσότερο Κύπρο, θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε στο συγκεκριμένο στάδιο στο Κονγκό.

Τσίρειο  – Κύπρος – Χωρητικότητα 13,000

TSIREIO

Μπορούμε κάλλιστα να αγωνιστούμε και απευθείας στην έδρα της ομάδας της  Λεμεσού. Που να πηγαίνουμε τώρα στην Πάφο και να κάνουμε μία ώρα περισσότερο ταξίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ