Απολαμβάνει ρεπό και απόσταση ασφαλείας

Εβδομάδα χωρίς δράση για τη φουτσαλική Ανόρθωση η οποία θα προσθέσει το πιο… αναίμακτο τρίποντο της χρονιάς στη συλλογή της, λόγω της αποχώρησης του Αριών Εργατών από το πρωτάθλημα. Μάλιστα το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το κύκνειο άσμα για την ομάδα των Εργατών, στο οποίο η Ανόρθωση ήταν οδοστρωτήρας πετυχαίνοντας ευρεία εκτός έδρας νίκη με 0-9.

Μετά από 16 στροφές, η κυανόλευκη αρμάδα μετρά 42 βαθμούς έχοντας τέσσερις βαθμούς περισσότερο αλλά και παιχνίδι στο χέρι από τον Αετό Σολιάς ο οποίος θα είναι και ο προσεχής μας αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, η πιο ορατή απειλή είναι ο ανεβασμένος Εθνικός Λατσιών, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση απέχοντας 13 ολόκληρους βαθμούς από το συγκρότημα του φοίνικα.

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα μας πήρε παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Ελπίδας Αστρομερίτη, πετυχαίνοντας την δεύτερη εκτός έδρας ανατροπή μετά το πέρασμα από τη Σωτήρα. Η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αντιπροσωπευτική της τιτάνιας προσπάθειας που έφερε την ομάδα μας μια ανάσα από την άνοδο με το επιμέρους σκορ 0-6 να μιλά από μόνο του. Στα θετικά ήταν η επάνοδος του Παναγιώτου στα παρκέ μιας και ο τραυματισμός της περασμένης αγωνιστικής δεν ήταν σοβαρός, η διατήρηση της επαφής με τα δίκτυα από τους αρχι-σκόρερ Δημητρίου και Ομήρου, αλλά και το δεύτερο γκολ του νεαποκτηθή Χριστοδούλου ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλό παιχνίδι.

Λόγος για χαλάρωση ή υποτίμηση δεν υπάρχει μιας και η σοβαρότητα είναι ένα από τα συστατικά επιτυχίας και το οποίο ο Μάριος Προδρόμου δεν φαίνεται διατεθειμένος να χαραμίσει. Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Αετό εκτός και Σ. Φ. Αμμοχώστου εντός δύναται να σφραγίσουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση άνοδος, αν και εφόσον οι φουτσαλιστές μας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ