Αν βοηθήσουν κι αυτοί…

Εξαιρετικά δύσκολος μα όχι ακατόρθωτος ο στόχος του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τον επόμενο μήνα. Γύρω στις 600 χιλιάδες μαζεύτηκαν χθες – τουλάχιστον στις δηλώσεις – άλλες 200 χιλιάδες υπολογίζεται να είναι τα έσοδα της ομάδας, οπότε απομένει μισό εκατομμύριο ευρώ για τα κριτήρια Μαρτίου. Χωρίς κι αυτά να είναι το… τέλος του δρόμου.

Για να μαζευτεί το ποσό, απαραίτητη είναι η συνεισφορά των ποδοσφαιριστών. Όχι οικονομικά, αλλά μέσα στο γήπεδο. Εάν στα επόμενα παιχνίδια κατορθώσουν με τις εμφανίσεις τους να τέρψουν το φιλοθεάμων κοινό, τα πορτοφόλια θα ανοίξουν ευκολότερα ενώ θα ξανάρθει και ο κόσμος στο γήπεδο. Τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου έχουμε και οικονομικό όφελος.

Πέραν από τις εμφανίσεις, είναι και το βαθμολογικό. Μετά την ήττα μας από την ΑΕΚ και τη νίκη της Σαλαμίνας επί του Ερμή, η 6η θέση απειλείται. Πόσο μάλλον όταν την Κυριακή έχουμε το βαρωσιώτικο ντέρμπι. Είσοδος στην 6άδα σημαίνει 10 παιχνίδια ντέρμπι με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και θα κουβαλούν κόσμο. Τυχόν αποτυχία να μπούμε στους πρώτους έξι, συνεπάγεται αδιάφορα παιχνίδια-αγγαρεία, ακόμα περισσότερα μουρμουρητά από τον κόσμο και θα είναι καταστροφικό για την οικονομική εκστρατεία της Διοίκησης.

Οπότε θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να τεθούν προ των ευθυνών τους και να κάνουν αυτό για το οποίο – αργά ή γρήγορα – θα πληρωθούν. Διαφορετικά, ας κατανοήσουν ότι… μπορεί να μην πληρωθούν και ποτέ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ