Γκολάρα απο τον Σπαντάτσιο

Στα 6 γκολ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έφθασε ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο με τα χρώματα της Χάποελ Άκκο. Χθες βράδυ απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ των Ραν Μπεν Σιμόν, Ίλλιτς και Κόλιν (βασικός ο Σλοβένος), ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ, αφού με εν κινήσει αριστερό βολέ από τα 30μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ντάνιελ Άμος.

Με το γκολ του αυτό, στο 68 λεπτό της συνάντησης, ο Σπαντάτσιο έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή του αγώνα και την νίκη. Μια νίκη που ήρθε μετά από 2 μήνες αποτυχημένων αποτελεσμάτων αφού η τελευταία επιτυχία της Χάποελ Άκκο καταγράφηκε στις 09/12/2013 και έκτοτε μετρούσε 4 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Στην Ανόρθωση ο Βραζιλιάνος πέτυχε συνολικά 14 γκολ αλλά θεωρήθηκε «αλμυρός» από την επιτροπή προγραμματισμού και με την «μέθοδο» των οφειλομένων αποχαιρέτισε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» χωρίς η ομάδα να καρπωθεί οποιασδήποτε αποζημίωσης. Στην συνέχεια, η επιτροπή προγραμματισμού κάλυψε το κενό του με την προσθήκη των Γκαρσία, Γκρικαλασβίλλι και Μπεσσέρα.

Δείτε το πανέμορφο γκολ του Σπαντάτσιο στο 02:00

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ