«Ξένισαν» οι αλλαγές

Παρόλο που δεν είναι αυτοσκοπός να μετριαστεί η χαρά από το επιβλητικό πέρασμα από το «Μακάρειο», πιστοί στην τακτική μας ότι κριτική πρέπει να ασκείται και στις νίκες και στις ήττες, οφείλουμε να μοιραστούμε τον προβληματισμό μας για τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε χθες ο Ζόρζε Κόστα.

sot

Στο 67ο λεπτό ο Πορτογάλος τεχνικός δράττεται της ευκαιρίας του ότι το τρίποντο είχε εξασφαλιστεί προ πολλού, προκειμένου να δώσει αγωνιστικά λεπτά στον Μπεν Σουσιάν μετά από ενάμιση μήνα. Μέχρι εδώ όλα καλά αλλά το γεγονός ότι αποσύρει τον Γκριγκαλασβίλι ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δίνει μάχη να κερδίσει αυτοπεποίθηση, δεν ήταν και ότι καλύτερο από τη στιγμή που στο παιχνίδι ήταν ο καταπονημένος Φοφανά που είχε ήδη χριστεί σκόρερ.

makris

Στο 71ο λεπτό πραγματοποιήθηκε η αλλαγή που ξένισε περισσότερο μιας και από τη μια πέρασε στο παιχνίδι ο Δημητρίου, ποδοσφαιριστής ο οποίος παραμονές του αγώνα κρίθηκε ανέτοιμος λόγω μικροτραυματισμού. Από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής δεν κρίνεται ετοιμοπόλεμος τότε εκφράζονται απορίες γιατί να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του σε έναν αγώνα που η έκβασή του είχε κριθεί προ πολλού. Από την άλλη αποσύρθηκε ο Μακρής, ποδοσφαιριστής στον οποίο έχουν ήδη γραφτεί πολλά όσον αφορά το γεγονός ότι πρέπει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

sielis

Ο Φοφανά εν τέλει αποσύρθηκε στο 78ο λεπτό και τη θέση του στο αριστερό φτερό της επίθεσης πήρε ο… Σιέλης, ένας ποδοσφαιριστής που μάλλον δεν θα ξαναχρησιμοποιηθεί πότε στην εν λόγω θέση. Αν ο προπονητής ήθελε να δώσει χρόνο στον Βαλεντίνο τότε θα έπρεπε να τον τοποθετούσε είτε στον άξονα (όπως με Απόλλωνα), είτε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του κιτρινισμένου Αβραάμ. Την ίδια ώρα υπήρχαν παιδιά στον πάγκο όπως οι Θεοδώρου και Οικονόμου οι οποίοι διερωτάται κανείς πότε θα πάρουν ευκαιρίες, αν όχι χθες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ