Τζέισον δείξε τους τα καρύδια σου

Ο Ιάσονας της Ανόρθωσης, το καλοκαίρι έβγαζε τα κιτρινοπράσινα και φορούσε τα κυανόλευκα πραγματοποιώντας έτσι ένα όνειρο ζωής δηλώνοντας περήφανος πως θα συνέχιζε την παράδοση. Η μεταγραφή του πιστώνεται ως μια από τις ελάχιστες καλές κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Έκτοτε, ο Τζέισον κατάφερε με την απόδοση του και το πάθος του να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κέρδισε τους πάντες από την πρώτη στιγμή. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η γκολάρα που έριξε στην Ομόνοια.

Απόψε θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. Σίγουρα συναισθηματικά θα είναι φορτισμένος καθώς με την ομάδα της Λάρνακας έζησε αρκετά ενώ  όσοι φίλοι της Α.Ε.Κ δεν του συγχώρησαν το γεγονός πως τους έφτυσε και ήρθε σε μια μεγαλύτερη ομάδα, αναμένεται να το γιουχάρουν.

Αυτό όμως για τον Ιάσονα δεν αποτελεί εμπόδιο. Στη μέχρι τώρα καριέρα του έδειξε πως δεν μασά από τέτοια, είναι παλικάρι,  έχει τσαμπουκά και τσαγανό και θα το δείξει απόψε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ