Αλεξάνδρου: «Νίκη με μηδέν παθητικό»

Στο ραδιόφωνο του SuperSportFM μίλησε το μεσημέρι ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, κάνοντας αναφορά τόσο στο παιχνίδι για το κύπελλο απόψε όσο και στα υπόλοιπα ζητήματα της Ανορθωσιάτικης επικαιρότητας.

Αναλυτικά:

«Το περιμένουμε εναγωνίως αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει να συνεχίσουμε. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βάλει σε θέση οδηγού για την υπόθεση πρόκριση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα είναι αισθητά βελτιωμένη. Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί όπως ανταποκρίθηκε και στα ντέρμπι που προηγήθηκαν του αγώνα με την Αλκή. Το ιδανικό αποτέλεσμα είναι η νίκη με μηδέν παθητικό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θέλουμε να εκμηδενιστούν τα κενά διαστήματα και να μην υπάρχουν τρομερές μεταπτώσεις εντός του 90λεπτου»

Για τους Σιέλη και Οκκά που έμειναν εκτός αποστολής…  

«Είναι καθαρά αγωνιστική απόφαση του προπονητή βάσει του πλάνου του. Είναι άδικο να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Ο προπονητής παίρνει 18 ποδοσφαιριστές πάντα στην αποστολή.  Αυτός αποφασίζει και τέλος. Έχουμε τα προβλήματα μας τα γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται να δημιουργούμε άλλα θέματα που δεν υπάρχουν».

Για τον Μπεσέρα…  

«Κάνουμε ότι ενέργειες μπορούμε για να εγγραφεί και ευελπιστούμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα εντός της εβδομάδας».

Για την παρουσία του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι…  

«Θα έχουμε αρκετό κόσμο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πρέπει να τον έχουμε».

Για τις μεταγραφές…  

«Υπάρχει σκέψη, αλλά πάνω από όλα υπάρχει το οικονομικό. Τίθεται θέμα επιβίωσης στην Ανόρθωση. Πρέπει να βρούμε ανταπόκριση από τον κόσμο. Χρειάζεται να μπουν μεγάλα ποσά για να γίνει η διαφορά. 15-20 άτομα δεν μπορούν να τα φέρουν βόλτα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ας παραμεριστούν οι διαφορές προς όφελος του σωματείου».

Αν κινδυνεύει να δεχτεί νέα τιμωρία έδρας η Ανόρθωση στη σημερινή συνεδρία της Δικαστικής…  

«Υπάρχει κίνδυνος. Τώρα τι θα γίνει δεν μπορώ να προδικάσω. Πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος και οι οργανωμένοι ότι είναι όμορφο να βλέπεις μια κερκίδα με χρώμα, όμως όταν πας κάθε βδομάδα στη Δικαστική και πληρώνεις, αυτό είναι στέρηση για τους ίδιους να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και για αυτούς που έχουν πληρώσει εισιτήριο διαρκείας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ