Τοποθετείται για όλους και για όλα ο Αλεξάνδρου

Με μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου τοποθετείται για πολλά θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες.

Μιλά για τον θέμα του Οκκά και του Μπεσσέρα. Για το θέμα που προέκυψε με την υδατοπρομήθεια και το κόψιμο του νερού. Για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Για τις σκληρές αποφάσεις που ίσως χρειαστεί να παρθούν για να μπορεί το σωματείο να ανταπεξέλθει. Επίσης αναφέρει πως όπως έχουν τα δεδομένα είναι ανέφικτο να εξαγοραστεί η ποινή της αναμέτρησης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Τέλος απευθύνει έκκληση στον κόσμο να έρθει κοντά και να βοηθήσει το σωματείο στις δύσκολες στιγμές που περνά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του σύμβουλου επικοινωνίας της Ανόρθωσης:

Επειδή πολλά ακούγονται, λέγονται, γράφονται και φημολογούνται και στα πλαίσια της διαφάνειας που λειτουργεί το Δ.Σ. θα κάνω κάποιες διευκρινήσεις.

1. Θέμα Οκκά. Ο Οκκάς δεν είναι πλέον στα πλάνα του προπονητή, κάτι που του ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Ζ.Κόστα αλλά και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Σωματείου μας κ.Πουλλαίδη. Ο Οκκάς αν το επιθυμεί θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Η Ανόρθωση που έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν αν το επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής θα το τηρήσει. Ο Οκκάς δεν υπέπεσε σε κανένα παράπτωμα και οι λόγοι της απόφασης του προπονητή είναι καθαρά αγωνιστικοί.

2. Θέμα Μπεσσέρα. Παραθέτω πιο πάνω και φωτογραφία για να διαφανεί όλη η αλήθεια και ότι ποτέ δεν έγινε λάθος ή/και αργοπορημένος χειρισμός από τους ανθρώπους του Σωματείου. Το γεγονός ότι ο παίκτης είχε διακόψει το συμβόλαιο με την πρώην ομάδα του για οικονομικούς λόγους ίσως να ήταν ο λόγος που δεν υπήρχε καθόλου ανταπόκριση από την ομοσπονδία του Αζερπαϊζάν. Ο παίκτης εγγράφηκε κανονικά και έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

3. Θέμα Υδατοπρομήθειας. Ναι είναι αλήθεια ότι το Σωματείο μας δεν πλήρωσε και κόπηκε το νερό και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και στα βοηθητικά. Νερό όμως πάντα υπήρχε για τους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος που η Ανόρθωση δεν πλήρωσε είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε σεντ στα ταμεία. Δεν ντρεπόμαστε που το λέμε, ναι μας έκοψαν το νερό και δεν είναι ντροπή. Τώρα αν κάποιοι χαίρονται από τέτοιου είδους ειδήσεις και τις παρουσιάζουν με τρόπο χλευαστικό να ξέρουν ότι και αυτοί το ψωμί τους το βγάζουν και από την Ανόρθωση Αμμοχώστου και οφείλουν να την σέβονται και αυτήν και τους χιλιάδες φίλους της. Ποτέ δεν είπε η διοίκηση ότι λεφτά υπάρχουν αντίθετα εδώ και έξι μήνες με κάθε ευκαιρία και κατ’επανάληψην τονίζουμε ότι τίθεται θέμα επιβίωσης του Σωματείου, μιλήσαμε ακόμα και για SOS. Τι άλλο να πούμε; Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Ο κ.Πουλλαίδης και η Διοίκηση από μόνη της δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες και στις τεράστιες υποχρεώσεις, βοήθεια δεν έρχεται από κανένα και η Διοίκηση παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει «ζωντανή» την Ανόρθωση. Πληρώθηκε μία σημαντική δόση στην Υδατοπρομήθεια και επανενώθηκε η σύνδεση.

4. Οι παίκτες αν και ήταν προγραμματισμένο να πληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα το υπόλοιπο του μισθού του Οκτώβρη, τελικά κατάφερε η Διοίκηση και τους πλήρωσε από χθες.

5. Με τα δεδομένα που υπάρχουν ίσως χρειαστεί να παρθούν σκληρές αποφάσεις στην προσπάθεια να επιβιώσει η Ανόρθωση.

6. Αυτή την στιγμή, όπως είναι τα δεδομένα είναι ανέφικτο να μπορέσει το Σωματείο να εξαγοράσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών στο παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

7. Ο λόγος που τις τελευταίες μέρες ανοίγω διαλόγους στο FB με φίλους της ομάδας και απαντώ μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού είναι ότι νιώθω ότι αδικείται η Διοίκηση και το προσωπικό του Σωματείου για την όντως τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν. Και όχι μόνο αδικούνται αλλά πολλές χλευάζονται και λοιδορούνται με ψεύδη και παραπληροφόρηση από φήμες. Κάποιοι δημοσιογράφοι αλλά και απλός κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζουν όλα τα θέματα του Σωματείου μας με αρνητικότητα, μέχρι και κακεντρέχεια. Για αυτό τον λόγο θα συνεχίσω να απαντώ γιατί νιώθω ότι αυτό τουλάχιστον προστατεύει την Ανόρθωση που ήδη έχει πολλά προβλήματα, δεν χρειάζεται να τις φορτώνουν και άλλα, μακάρι να φέρει βόλτα αυτά που έχει να αντιμετωπίσει.

8. Καλώ τον κόσμο να μην πιστεύει ότι ακούει, να δείξει επιτέλους εμπιστοσύνη στην διοίκηση και να έρθει κοντά. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου χρειάζεται τον κάθε φίλο της, ουδείς περισσεύει σε αυτές τις τραγικές στιγμές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ