Μέσα σε (σχεδόν) όλα ο Οχαγιόν

Μπορεί ο Γκαρσία να έκλεψε τις εντυπώσεις χάρις στην εκτελεστική του δεινότητα, ωστόσο ο Μόσε Οχαγιόν δικαιούται να περάσει και αυτός στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, βάσει της σημερινής του απόδοσης. Ο Ισραηλινός μέσος συμμετείχε σε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας μας, γεγονός που ενδεχομένως να πέρασε απαρατήρητο από το γήπεδο.

Ohayon1

Λίγο πριν το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ο Οχαγιόν βλέπει την κίνηση του Γκαρσία ανάμεσα στο αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων και με πάσα ακριβείας επιτρέπει στον Ουρουγουανό με έξυπνη υποδοχή της μπάλας να χριστεί σκόρερ.

ohayon2

Με τη συμπλήρωση μισής περίπου ώρας παιχνιδιού, ο Ισραηλινός βλέπει τη κίνηση του Φοφανά εκτελώντας γρήγορα το φάουλ δίνοντας το δικαίωμα στον Αφρικανό να νικήσει κατά κράτος τον αντίπαλό του και να διπλασιάσει το προβάδισμα της Ανόρθωσης.

ohayon3

Χατ-τρικ… εξυπνάδας και διορατικότητας και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκριγκαλασβίλι να κινείται στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και τον Οχαγιόν να περνά μπαλιά-ξυράφι, με αποτέλεσμα ο Γκαρσία στην εξέλιξη της φάσης να σκοράρει προ κενής εστίας.

ohayon4

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος όταν στο 78ο λεπτό πέρασε καταπληκτική μπαλιά μέσα από ένα όμιλο ποδοσφαιριστών, με τον Φοφανά να αξιοποιεί την ταχύτητα και εκρηκτικότητά του προκειμένου να σερβίρει εύκολο γκολ στον Γκαρσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ