Τόπο στα νιάτα

Όποτε ο Μακρής αγωνίζεται έστω για 10 λεπτά ψηφίζεται ως MVP. Ο Οικονόμου εμπνέει πολύ περισσότερη σιγουριά από συμποδοσφαιριστές του με διπλάσια χρόνια ενεργού δράσης. Ο Θεοδώρου στο ημίχρονο που αγωνίστηκε πριν από μια βδομάδα, έβγαλε περισσότερες φάσεις απ’ όσες συμποδοσφαιριστές του σ’ ένα γύρο. Όλα αυτά, δείχνουν το δρόμο σε όλους στην Ανόρθωση.

Προφανώς και οι νεαροί δεν έχουν γίνει παιχταράδες απ’ τη μια μέρα στην άλλη, ούτε και αιθεροβατούμε πως μ’ αυτούς βασικούς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Καταγράφουμε ωστόσο πως όταν αγωνίζονται η ομάδα αποπνέει πολύ περισσότερη υγεία, παρά όταν βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Η Ανόρθωσις δεν πείθει ότι μπορεί για τον τίτλο. Άλλωστε κανείς δεν μιλά γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Όποιος κι αν είναι όμως ο στόχος, φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να τον κατακτήσουμε με τους ορεξάτους νεαρούς στην εντεκάδα, παρά με παίχτες που είτε δεν θέλουν, είτε απλά δεν μπορούν και στοιχίζουν ένα τόνο ευρώ.

Η παρουσία των νεαρών στο γήπεδο – όχι μόνο των τριών προαναφερθέντων, απλά αυτοί είναι το δείγμα που έχουμε – ίσως αποτελέσει λόγο να έρθει κι ο κόσμος στο γήπεδο. Όταν τα παιχνίδια δεν είναι κεκλεισμένων…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ