Τιμούρ: «Να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν – Φταίει κι ο κόσμος που τους ανέχεται»

Χείμαρρος όπως πάντα ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Gold News. Ιδιαίτερη σημασία έχει το κομμάτι που αφορά την Ανόρθωση, το τι πάει κατά τη γνώμη του λάθος και τις ευθύνες του κόσμου μας.

Ο Τιμούρ, είπε ότι για το σημείο στο οποίο έφτασε η Ανόρθωση, ευθύνη φέρει και ο κόσμος ο οποίος όχι μόνο ανέχεται αλλά και χειροκροτεί κάθε χρόνο στις συνελεύσεις ενώ η ομάδα έφτασε σε αδιέξοδο. Πρέπει σημείωσε να ασκείται καλύτερος έλεγχος σε σε αυτόν που είναι επικεφαλής κι όχι να φεύγει και να κάνει τον ήρωα με τα λεφτά που έβαλε. Το θέμα δεν είναι πόσα έβαλες αλλά τι επιπρόσθετα χρέη άφησες.

Όπως απεκάλυψε, και τώρα (η συνέντευξη δόθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2013) του τηλεφωνούν για να έρθει και να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν μπορεί όσο προσπαθούν να φτιάξουν την ποδοσφαιρική ομάδα άτομα τα οποία δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο! Αυτό, όπως τόνισε, ταλαιπωρεί το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, ενώ το εντοπίζει και στην Ομοσπονδία.

Όσο για τη δική του εισήγηση, είναι πως οι άνθρωποι που δημιούργησαν τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα να πάνε πίσω και να τα λύσουν και να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες.

Δείτε πιο κάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ