Τι αλλάζει με Μπεσσέρα

Από το προσεχές παιχνίδι της Ανόρθωσης με αντίπαλο την ΑΕ.Κουκλιών, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η πρώτη συμμετοχή του Λεάντρο Μπεσσέρα. Ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπεισε στα δοκιμαστικά τον Ζόρζε Κόστα και αποτέλεσε έτσι την πρώτη και μάλλον μοναδική μεταγγραφή της ομάδας μας για την περίοδο Ιανουαρίου. Ο “Τσούτσo” όπως τον αποκαλούν φίλοι και γνωστοί του, ήρθε για δοκιμαστικά τον Νοέμβριο του 2013, συνεοδευόμενος από την πολύ καλή του παρουσία στον ΠΑΣ.Γιάννενα την περίοδο 2011-2012. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπακού Αζερμπαιτζάν, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε μόλις 4 φορές.

Μετά λοιπόν και την καθυστέρηση που υπήρξε στην εγγραφή του ποδοσφαιριστή (λόγω μη συνεργασίας της πρώην του ομάδας), στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Μπεσσέρα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, πράγμα που αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας. Ο Αργεντινός αγωνίζεται συνήθως στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ωστόσο μπορεί να δώσει λύσεις και στις υπόλοιπες θέσεις του κέντρου. Είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλό σουτ, διακρίνεται για τις πολύ καλές εκτελέσεις στημένων και δίνει λύσεις απέναντι στις κλειστές άμυνες με την ταχύτητα του.

Η επιπλέον αυτή λύση, αναμένεται να δώσει φρεσκάδα στον επιθετικό τομέα και παράλληλα θα προσφέρει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως για παράδειγμα ο Φοφανά. Επιπρόσθετα, η προσθήκη Μπεσσέρα μπορεί να απελευθερώσει τον Μακρή από το δεξί άκρο της επίθεσης και να δώσει την ευκαιρία στον Ζόρζε Κόστα να δοκιμάσει συστήματα με τον Μακρή ως δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Κολαούτι. Όλα αυτά φυσικά εάν ο Μπεσσέρα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος και ξεδιπλώσει το ταλέντο του όπως έκανε προ διετίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ