Σε εγρήγορση παρά το ρεπό

Το ρεπό της τρίτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας φούτσαλ δεν αποπροσανατολίζει τον Μάριο Προδρόμου και τους φουτσαλιστές μας, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία για να προσφέρουν στο Ανορθωσιάτικο κοινό μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πλέον η αλησμόνητη βραδιά με τους Legends έχει γραφτεί στην ιστορία και το τμήμα επικεντρώνεται εκ νέου στην προσπάθεια κατάληψης μίας εκ των τριών προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο συνδυασμός αποτελεσμάτων των συνδιεκδηκητών της ανόδου ήταν θετικός μιας και η Ελπίδα Αστρομερίτη δεν απέφυγε την ήττα από τον Εθνικό Λατσιών και έτσι η ομάδα μας συντηρεί την διαφορά των 11 βαθμών από την τέταρτη θέση, έχοντας μάλιστα και ένα αγώνα στο χέρι. Η νίκη βέβαια του Αετού Σολιάς επί της Α. Π. Ε. Π. μας φέρνει σε νέα ισοβαθμία με την Λευκωσιάτικη ομάδα, ωστόσο όπως προαναφέραμε η κυανόλευκη αρμάδα έχει πλέον και ένα παχνίδι λιγότερο.

Η επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Ε. Ν. Αθηαίνου έδειξε ότι η Ανόρθωση συνήλθε από το σοκ των δύο συνεχόμενων νικών και σε συνδυασμό με… τις τάσεις αυτοκτονίας που έδειξαν οι ομάδες που μας ακολουθούν, έχει αποκαταστήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Οι απαραίτητες ανάσες από το 15νθημερο ρεπό σε συνδυασμό με την αγάπη που αποκόμισαν οι φουτσαλιστές μας από το κοινό το βράδυ της Τρίτης, μας κάνει κάτι περισσότερο από αισιδόξους ότι την νέα χρονιά θα δούμε την φανέλα με τον φοίνικα στα παρκέ της Α’ κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ