Θετικό το πρώτο δείγμα από Μπεσέρα

Ικανοποίησε στην πρώτη του παρουσία με την Ανόρθωση ο Λεάντρο Μπεσέρα. O 30χρονος Αργεντινός, ως γνωστόν προπονούνταν εδώ και μήνες με τη Μεγάλη Κυρία, έτσι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Ήταν κινητικός σε όλο το παιχνίδι, έδινε πνοή στο μεσαία γραμμή της ομάδας – ειδικά στο πρώτο μέρος που ήταν ο κινητήριος μοχλός μαζί με τον Οχαγιόν – και πατούσε περιοχή για να τελειώσει φάσεις. Απέτυχε δυο φορές να στείλει την μπάλα στο πλεκτό από πλάγιες θέσεις, την τρίτη φορά που βρέθηκε όμως σε θέση βολής ήταν δύσκολο να λαθέψει. Στο δεύτερο ημίχρονο η έξοδος του Ισραηλινού, η αλλαγή θέσης και ο συνωστισμός επιθετικογενών ποδοσφαιριστών από το κέντρο και μπροστά μάλλον μπέρδεψε τα πράγματα και χάλασε το παιχνίδι μας.

Αναμφίβολα το πρώτο δείγμα γραφής είναι θετικό, έστω κι επί ενός αντιπάλου που δεν διακρίνεται για την ανασταλτική του λειτουργία. Κρίμα που το ντεμπούτο και το τέρμα που πέτυχε συνοδεύτηκαν από μέτρια ως κακή εμφάνιση από αρκετούς συμποδοσφαιριστές του, με συνέπεια να μην μπορέσει να το χαρεί κι εμείς μαζί του…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ