Στις κάρτες… πάντα πρώτοι!

Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια όσο αφορά το θέμα των κίτρινων και κόκκινων καρτών. Ο καθένας φροντίζει έτσι ώστε η Ανόρθωση να βρίσκεται πάντα πρώτη στον συγκεκριμένο πίνακα. Και το καλύτερο; Ποτέ δεν υπάρχει συνδιεκδικητής σε αυτό τον τομέα. Η ομάδα μας πάντα παίρνει κεφάλι και τερματίζει στην πρώτη θέση.

Αν πάρουμε την πρώτη εξάδα στο φετινό πρωτάθλημα θα δούμε ότι η Ανόρθωση κατέχει φυσιολογικά την πρώτη θέση έχοντας μαζέψει 49(!) κίτρινες, με διαφορά 11 κίτρινες κάρτες από τον δεύτερο στην κατάταξη Ερμή και 12 από την τρίτη Ομόνοια. Απ’εκεί και πέρα παρατηρείται μια ασυλία, ας το θέσουμε έτσι. Η ΑΕΛ έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 31 κίτρινες κάρτες, ο ΑΠΟΕΛ μόλις μια λιγότερη και ο Απόλλων μόλις 29!

To γεγονός αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις γιατί όντως έχει καταντήσει αηδιαστικό. Η ευκολία και η άνεση με την οποία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δέχονται τις κάρτες, θα πρέπει να ταρακουνήσει τη Διοίκηση γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και ας μην θυμηθούμε πάλι την 19η αγωνιστική όπως και πέρσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ