Στις 20/2 η απόφαση για την εταιρεία

Με επίσημη ανακοίνωση του το σωματείο συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα, την συζήτηση και την λήψη των αποφάσεων για την ανάθεση της διαχείρισης και λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου σε εταιρεία στην οποία θα συμμετάσχει μετοχικά και ο Σύλλογος, την μετοχική συμμετοχή του Συλλόγου στην εν λόγω εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συγκαλείται, δυνάμει του άρθρου 9.1.5 του Καταστατικού του Συλλόγου, Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6μ.μ., στο Κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα έχει ως μοναδικό θέμα την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για

1. Την ανάθεση της διαχείρισης και λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου σε εταιρεία στην οποία θα συμμετάσχει μετοχικά και ο Σύλλογος, και

2. Την μετοχική συμμετοχή του Συλλόγου στην εν λόγω εταιρεία.

Τα Μέλη ενημερώνονται ότι θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη βδομάδα Σημείωμα με λεπτομέρειες σχετικά με τις πρόνοιες του προσχεδίου της Συμφωνίας Διαχείρισης μεταξύ του Συλλόγου και της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά μετοχών προς μέλη, οπαδούς και φίλους του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι δυνάμει του Καταστατικού του Συλλόγου, δικαίωμα να παρευρεθούν και να ψηφίσουν στη Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Συλλόγου που θα έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους προς το Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για τo 2014. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Συνέλευση σε μη Μέλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ