Σώστε την αγάπη μου

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Ανορθωσιάτη, Ανορθωσιάτισσα,

μπορεί η ώρα να προχώρησε αλλά οι τελευταίες εξελίξεις με βρίσκουν σε εγρήγορση και μέσα σε τεράστιο άγχος. Απευθύνομαι σε όλους τους φίλους Ανορθωσιάτες με αίσθημα χρέους αλλά και υποχρέωσης καθώς ως παιδί προσφυγικής οικογένειας από την μαρτυρική Καρπασία, από μικρός γαλουχήθηκα με τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες του Φοίνικα. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, των 103 χρόνων Ιστορίας περιέρχεται ίσως στις δυσκολότερες ώρες από τον καιρό της ίδρυσής της. Χιλιάδες γραμμές μπορούν να γραφτούν για την Ιδέα αυτή, αλλά δεν είναι της ώρας ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Δεν θα μακρυγορήσω και μέσα σε λίγες γραμμές θα παραθέσω την πρόταση και εισήγησή μου για την Σωτηρία της ομάδας μας καθότι τις τελευταίες ώρες γίναμε αφενός μάρτυρες μιας ανελέητης “επιστολοχαρτίας” μεταξύ πρώην παραγόντων και αφετέρου η “έντιμη” Δικαστική επιτροπή εξάντλησε την αυστηρότητά της στο πτώμα της Ανόρθωσης. Μπαίνω στο ψητό.

Κύριοι πρώην προέδροι των Δ.Σ των περιόδων μεταξύ 2008-2014,

αύριο ΜΗΝ συζητήσετε το ενδεχόμενο εταιρείας, αλλά από κοινού μπείτε σε ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, αναλαμβάνοντας τα χρέη που πιθανόν δημιουργήσατε και φτιάξτε ένα οικουμενικό συμβούλιο ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. Αν και θα απαιτούσα την καθολική απομάκρυνσή σας, θεωρώ πως τέτοια ώρα μόνο η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ θα μας βγάλει από το αδιέξοδο.

Όλοι, Παντελής-Κρίς-Δημητρίου-Κίκης-Κούσιος-Κάκος-Αχιλλέας-Πουλλαΐδης σε ένα συμβούλιο μπορούμε να αντεπεξέλθουμε μακριά από πειράματα τύπου εταιρείας αλλά και παράλληλα θα δείξετε στους εκ Λευκωσίας κυρίους την δυναμική επιστροφή για πρώτη φορά της ενότητας και ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ θα παλέψετε ενάντια σε αυτούς που μυρίστηκαν αίμα και ήρθαν να αφαιμάξουν το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. Κύριοι, αντιληφθείτε την κατάντια μας και έστω την υστάτη ανατρέψτε την κατάσταση. Μην αφήσετε τα όργανα της ΚΟΠ να διασπάσουν τον κόσμο μέσω των τιμωριών που επιβάλλουν. Ο καθένας έκανε τα λάθη του και θα τα αναλογιστεί. Προέχει η σωτηρία της Ανόρθωσης.

Μπείτε σε ένα δωμάτιο αύριο πριν την Γ.Σ και σκοτωθείτε, αλληλοβριστείτε… Βγείτε όμως, ΕΝΑ. Ζητήστε ένα συγγνώμη από τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης και αυτός θα ανταποκριθεί. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω ή να αναφέρω. Σώστε μόνο την αγάπη μου.

Υ.Γ Ο παππούς μου όντας εγκλωβισμένος, μετά το 2-2 με την Βέρντερ και καθώς ακολουθούσε η μεγάλη εορτή του Αποστόλου Ανδρέα πριν τα Νοεμβριανά τότε, αφού τον επισκέφθηκα για να μεταβούμε στη χάρη Του, μου χάρισε ένα κασκόλ και μου είπε : “Γιέ μου, τούτο έλεα πως θα το έπαιρνα ξανά όταν παίζαμε στο Γ.Σ.Ε. ξανά, αλλά μετά από προχθές (αγώνας Βέρντερ), νομίζω είναι σαν να ξαναπήγα…”

Σώστε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Μετά τιμής,

Γιάννης Ιωαννίκιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ