Πρώτη μάχη για το κύπελλο

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς δίνει η ομάδα μας αύριο στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» υποδεχόμενη την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη μια ομάδα η οποία βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή, με 4 ομάδες από πάνω της και με τα συμπτώματα που αυτή παρουσιάζει.

Ο Ζόρζε Κόστα πρέπει να βρει τον τρόπο να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές και να επιδείξουν πάθος και αυταπάρνηση όμοια των αγώνων με Ομόνοια, Απόλλων και Άρη.

Στην προσπάθεια του αυτή θα έχει σύμμαχο την δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των τραυματιών Αμίτ Μπεν Σιουσάν και Ζαχαρία Θεοδώρου. Απών θα είναι και ο Λεάντρο Μπεσέρα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι αναμένουμε την Ανόρθωση να παραταχθεί με τον Μάριο Ντάνιελ Βέγκα κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο εκ των κορυφαίων στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Ιάσονας Δημητρίου και στο αριστερό ο Μάρκο Άντιτς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Παβίσεβιτς και Ζόρζε. Σε περίπτωση που δεν νοιώθει απολύτως έτοιμος ο Πάολο Ζόρζε τότε την θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Οικονόμου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σιέλης.

omada

Στον χώρο του κέντρου ο Ζόρζε κόστα θα εμπιστευθεί εκ νέου τον Μάκο και ένα εκ των Αλέξα ή Οχαγιόν, ευελπιστώντας ότι αυτή την φορά – μετά και από τις συστάσεις – θα προτιμήσει τον Γεωργιανό Γκρικαλασβίλι αντί του Γκαρσία για την θέση του επιτελικού χαφ. Στη διάθεσή του ακόμα ο Μαραγκός.

Στην επιθετική γραμμή αναμένεται ο Κάλβο στα δεξιά και ο Κολαούτι στην κορυφή με την θέση που εκκρεμεί να είναι του αριστερού πλάγιου επιθετικού. Από την μια η κόπωση του Φοφανά και από την άλλη το ανέβασμα του Αβραάμ θέτει σε σκέψεις τον Ζόρζε Κόστα και το προβάδισμα γέρνει υπέρ του Κύπριου ποδοσφαιριστή. Ο Μακρής πιθανότατα θα έλθει και πάλι για βοήθειες από τον πάγκο. Ο Οκκάς δεν είναι στην αποστολή.

Η 18μελής αποστολή όπως ανακοινώθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό:

Βέγκα, Βαλβέρδε, Γκρικαλασβίλι, Άντιτς, Κολαούτι, Φοφανά, Αβραάμ, Μακρής, Δημητρίου, Κάλβο, Μαραγκός, Ζόρζε, Οικονόμου, Μάκος, Οχαγιόν, Παβίσεβιτς, Γκαρσία και Αλέξα

Ο αγώνας υπενθυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/01/2014 και ώρα 19:00 στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ