Ο νέος είναι ωραίος!

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για να μετατραπούν σε χαρούμενα, τα κατσουφιασμένα πρόσωπα των οπαδών μας, οι οποίοι παρακολούθησαν τον χθεσινοβραδυνό αγώνα της ομάδας μας, αναγκαστικά, από τις τηλεοράσεις τους. Τόσο η αστοχία της Ανόρθωσης στο πρώτο ημίχρονο όσο και το γκολ της Αλκής στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, μας άγχωσαν αφού η νίκη για μας ήταν μονόδρομος μετά και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που βρίσκονται κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την αρχή στους σκόρερ έκανε ο Αντρέας Αβραάμ και ακολούθησαν ο νεαρός Μακρής καθώς και ο συνήθης ύποπτος,  Κολαούτι, οι οποίοι με τα γκολ τους χάρισαν την νίκη στην ομάδα μας.  Χαρήκαμε με το κάθε τέρμα ξεχωριστά, αλλά προσωπικά χάρηκα περισσότερο με το γκολ του Μακρή, ο οποίος με την απόδοση του σε κάθε αγώνα, δείχνει ότι αξίζει μια θέση βασικού στην εντεκάδα και ευχόμαστε σύντομα ο κύριος Ζόρζε Κόστα να το πράξει.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα μας, μας χρειάζεται όσο ποτέ, τόσο  στα αγωνιστικά όσο και στα οικονομικά. Είναι υποχρέωση όλων μας, την Τετάρτη να βρεθούμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου η ομάδα μας θα δώσει μάχη για το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν ζούμε με ψευδαισθήσεις και όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος φαντάζει μακρινός στόχος, οπότε όλοι, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος πρέπει να δώσουν/δώσουμε τα πάντα ώστε να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του κυπέλλου.

Το τραγούδι της βδομάδας είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον Ανδρέα Μακρή και του ευχόμαστε το γκολ που πέτυχε χθες να είναι η αρχή μιας χρυσής καριέρας στην ομάδα μας, με πάρα πολλά γκολ και τίτλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ