Ο απολογισμός της πρεμιέρας του Β’ γύρου

Μη αναμενόμενο αλλά δικαιολογημένο ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης επίσημης υποχρεώσης του φουτσαλικού τμήματος για το 2014, με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα στην εξόρμησή της στην Λεμεσό. Κατά γενική ομολογία η εμφάνιση δεν ήταν η αρμόζουσα για μια ομάδα που τερμάτισε τον πρώτο γύρο με 11 νίκες και μόλις μια ήττα και η παραδοχή αυτή αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για την αγωνιστική ανασύνταξη. Μάλιστα, οι δύο συνεχόμενες ήττες αποτελούν πρωτοφανές φαινόμενο μιας και κατά την περσινή χρονιά η ομάδα μας πάντα νίκες ακολουθούσαν τις λιγοστές της απώλειες.

Μιμούμενη την ποδοσφαιρική Ανόρθωση, η ομάδα του Μάριου Προδρόμου ξόδεψε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο και μάλιστα δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ σε ένα εφιαλτικό λεπτό. Στην επανάληψη επήλθε μερική ανασύνταξη, ήλθε η μείωση του σκορ, αλλά από εκεί και πέρα λίγο η ατυχία, λίγο η κακή βραδιά, δεν επέτρεψαν την απόδραση από τη Λεμεσό με βαθμολογικό όφελος.

Το αποτέλεσμα δεν είναι σε καμιά περίπτωση καταστροφικό και αυτό λόγω της εξαιρετικής πορείας του πρώτου γύρου, κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα μας έκτισε διψήφια διαφορά από την τέταρτη θέση η οποία δεν οδηγεί στην Α’ κατηγορία. Ωστόσο τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν μειώσει τη διαφορά αυτή στους 8 βαθμούς, με το καμπανάκι να κτυπά σχετικά νωρίς. Η αισιοδοξία δεν λείπει από το κυανόλευκο στρατόπεδο μιας και το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί, επιτρέπει την επάνοδο στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Στο μεσοδιάστημα υπάρχει και ρεπό, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ούτως ώστε να μπουν στην ομάδα δύο φουτσαλιστές οι οποίοι βρίσκονται προ των πυλών της «Μεγάλης Κυρίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ