Ο Μούσκος, η πεναλτάρα και η επιβράβευση

Διαφορετικά θα ήταν ίσως τα δεδομένα στο αυριανό παιγνίδι με την ΑΕΚ για τους 16 του Κυπέλλου, αν ο διαιτητής του πρώτου αγώνα Θωμάς Μούσκος έδινε το καθαρότατο πέναλτι στην ομάδα μας στις καθυστερήσεις του παιγνιδιού και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο ίδιος διαιτητής που στο πρώτο ημίχρονο είχε δώσει αμέσως, και πολύ σωστά, το πέναλτι στην ΑΕΚ, αρνήθηκε ένα εξίσου καθαρό πέναλτι στην ομάδα μας που θα άλλαζε τα δεδομένα της πρόκρισης.

Ο Γκρικαλασβίλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, και ενώ ήταν έτοιμος να σημειώσει το 2-1, τραβήχτηκε από τον Μέρτακα ο οποίος άπλωσε το αριστερό του χέρι στον ώμο του Γεωργιανού και τον «κατέβασε» από τον αέρα, εμποδίζοντάς τον από το να πιάσει την κεφαλιά. Εξόφθαλμη παράβαση, την οποία «κατάπιε» ο κ. Μούσκος που βρισκόταν στο ημικύκλιο της περιοχής και είχε καθαρό οπτικό πεδίο.

Η επιβράβευση για το πέναλτι που δεν μας έδωσε, ήταν να βρεθεί και πάλι στους καταλόγους στους επόμενους αγώνες, και μάλιστα το Σάββατο να μην δίνει ένα καθαρότατο πέναλτι  στον Άρη με το οποίο θα μπορούσε να κάνει το 2-0 εκείνη την ώρα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Μία φάση όπου και πάλι ο Μούσκος είχε καθαρό οπτικό πεδίο αλλά… «κατάπιε» τη σφυρίχτρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ