Μόνο τρίποντο απέναντι στον ουραγό ΑΠΟΕΛ

Όταν κερδίζεις την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζεις την ουραγό, δεν μπορείς να σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από την καθαρή νίκη.

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή της Ανόρθωσης, η οποία ταξιδεύει απόψε (20:00) στη Λευκωσία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Μεγάλη Κυρία προέρχεται από σπουδαία νίκη απέναντι στην Ομόνοια, μέσα στο Θεμιστόκλειο, και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και επιτυχίες.

Στις δυο αγωνιστικές που έχουμε μπροστά μας, ο Φοίνικας αντιμετωπίζει τις δυο τελευταίες ομάδες του πίνακα (ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιάς Φρενάρους) και δεν μπορεί παρά να θεωρείται ως απαραίτητη η συλλογή των έξι βαθμών. Ωστόσο, στο μυαλό μας είναι ακόμα η γκέλα του πρώτου γύρου κόντρα στην Ολυμπιάς, κάτι που πρέπει να διατηρεί άπαντες σε εγρήγορση!

Ο αντίπαλος μάλιστα θα έχει στον πάγκο και το νέου του τεχνικό, τον Πέταρ Ουζούνοφ, γνωστό από την παρουσία στην Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης αλλά και της Α.Ε.Καραβά.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και αρχίζει στις 20:00 το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ