Μην ανησυχείτε, η εταιρεία θα τα φτιάξει όλα

Το μεγάλο πρόβλημα της Ανόρθωσης ως γνωστό από το 2008 μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι το ότι δεν έχουμε δημιουργήσει την εταιρεία που ως διά μαγείας θα λύσει όλα τα κακώς έχοντα που επικρατούν στην ομάδα μας.

Για παράδειγμα, αν σήμερα υπήρχε εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όχι Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, οι ποδοσφαιριστές θα «μασούσαν» σίδερα και σε καμία περίπτωση δεν θα έβγαινε προς τα έξω αυτή η εικόνα της χαλαρότητας.

Αν σήμερα υπήρχε εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όχι Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, όλα θα κυλούσαν όπως πρέπει να κυλούν. Δηλαδή θα υπήρχε ένα Δ.Σ που θα «τραβούσε αυτιά» όταν έπρεπε να τραβήξει, εδώ και κάποιους μήνες, και κάποιοι θα πήγαιναν σπίτι τους με αυτή την εικόνα που βγάζουν. Τουλάχιστον αν δεν μπορούμε να τους στείλουμε στο «καλό», να τους αφήσουμε στην κερκίδα και να δώσουμε τις ευκαιρίες σε άλλους που τις αξίζουν.

Αν σήμερα υπήρχε εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όχι Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, εννοείται πως μετά τη σφαγή με την Ομόνοια στο ΓΣΠ το Δ.Σ θα κινούσε γη και ουρανό για να προστατέψει την ομάδα και δεν θα τους λέγαμε απλά Καλά Χριστούγεννα.

Και εννοείται φυσικά ότι αν σήμερα υπήρχε εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όχι Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, δεν θα «επιτρέπαμε» τον κύριο Αντώνη Χριστοδούλου να μας βρίζει στο Μακάρειο την περασμένη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, αν υπήρχε εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όχι Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ σίγουρα δεν θα υπήρχε η απίστευτη σπατάλη που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού.

Όλα αυτά σε περίπτωση φυσικά που υπήρχε η εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όχι Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Γιατί τα λέμε αυτά; Αν είναι η εταιρεία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ η σωτηρία μας, ας είναι. Όμως κάποιοι ας κατανοήσουν ότι αυτή τη στιγμή έχουν να «λειτουργήσουν» ένα Σωματείο, και το έχουν αφήσει στον αυτόματο πιλότο για «χάρη» της εταιρείας. Λυπούμαστε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πυγμή στο Σωματείο, και ο καθένας κάνει ότι θέλει, ενώ γενικά η ομάδα έχει καταντήσει έρμαιο, σε όλους τους τομείς, για τον οποιοδήποτε. Είμαστε βασικά ένα ξέφραγο αμπέλι. Κατανοούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι…  Αλλά δεν πειράζει, όταν με το καλό γίνουμε εταιρεία, όλα αυτά θα φτιάξουν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ