Με αρκετές απουσίες για τη νίκη

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει την αυριανή (εκτός απροόπτου 15:00) αναμέτρηση με τη Δόξα ο Ζόρζε Κόστα, έχοντας μαζί του τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές. Σίγουροι απόντες οι Κάλβο και Αλέξα, με τον πρώτο να εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τον δεύτερο να εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της επιπλέον τιμωρίας του από τη Δικαστική, για την απ’ευθείας κόκκινη στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κολαούτι που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο. Εκφράζονται ανησυχίες για θλάση, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές βδομάδες.

Όσον αφορά τον Μπεσέρα, η Ανόρθωσς έχει προθεσμία μέχρι το μεσημέρι να καταθέσει το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής. Σε περίπτωση που ούτε αύριο το παραλάβουμε, θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια βδομάδα υπομονή, πριν τον δούμε με τα κυανόλευκα.

Μοναδικό ζητούμενο για τη Μεγάλη Κυρία η νίκη, σε μια αγωνιστική που περιλαμβάνει ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοιας και μοιραία θα χαθούν βαθμοί από τουλάχιστον μια εκ των δύο. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές δεν επιτρέπονται απώλειες, ώστε να φτάσουμε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ με τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτείται από την ομάδα περισσότερη διάρκεια και συγκέντρωση, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Άλλωστε, οι μνήμες από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Δόξα είναι ακόμα νωπές και καλά κάνουμε να μην τις επαναφέρουμε, με μια καλή και μεστή εμφάνιση στο Μακάρειο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ