Κομβικό παιχνίδι, ζωτικής σημασίας η νίκη

Δίχως ίχνος υπερβολής το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό από πολλές πλευρές. Καταρχήν το πρόγραμμα που έχει μπροστά της η Ανόρθωσις προσφέρεται για να αρχίσει να δημιουργεί το δικό της σερί νικών και να χτίζει μια δυναμική που θα της επιτρέψει να ονειρεύεται. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους 7 βαθμούς ενώ ισοβαθμούμε με την Ομόνοια που βρίσκεται στην 6η θέση.

Ομόνοια και ΑΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους αυτή την αγωνιστική και έτσι η ομάδα μας με νίκη θα έχει σίγουρο όφελος, με νίκη της ΑΕΛ θα ανοίξει την ψαλίδα από την 6η θέση ενώ με νίκη των πράσινων θα πλησιάσει την κορυφή. Στη δε περίπτωση της ισοπαλίας το όφελος θα είναι διπλό.

Μπορεί στο γήπεδο η ομάδα να μην βγάζει την εικόνα που θέλουμε και να έχει πολλά και μεγάλα νεκρά διαστήματα, όμως σε περίπτωση που δεν χάσει την επαφή της με τις προπορευόμενες ομάδες τότε έχεις τις πιθανότητες της και μπορεί να ελπίζει για διάκριση. Οπότε η νίκη χρειάζεται για να μην χαθεί η επαφή με τους πιο πάνω.

Η διαφορά μας από την έβδομη ΑΕΚ και την όγδοη Δόξα είναι στους 7 και 9 βαθμούς αντίστοιχα, ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα ψαλιδίσει τη διαφορά σίγουρα στους 6 βαθμούς και θα αισθανόμαστε πλέον την ανάσα ομάδων που βρίσκονται πιο κάτω από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι με νίκη σήμερα εκτοξεύουμε τη διαφορά από τη Δόξα στους 12 βαθμούς και μένει μόνο η Α.Ε.Κ να φλερτάρει με την εξάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ