Ίσως αγωνιστεί και ο Μαραγκός

Πάνε αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε αγωνιζόμενο τον Χρίστο Μαραγκό, καθώς ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Κύπριος μέσος είναι και πάλι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα απέναντι στα Κούκλια, και ανάλογα με το πως θα κυλήσει το παιγνίδι ίσως τον δούμε να παίρνει κάποια αγωνιστικά λεπτά.

Οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα δεν είναι αρκετές, όμως πολύ πιθανό να τον δούμε να μπαίνει στον αγώνα ως αλλαγή. Από την στιγμή ιδιαίτερα που Μάκος και Αλέξα αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίζουν μέχρι το τέλος της χρονιάς πρόβλημα με τις κάρτες, η παρουσία του Χρίστου Μαραγκού κρίνεται ακόμη περισσότερο αναγκαία.

Το σημαντικό όμως είναι ο Κύπριος μέσος να παρουσιαστεί υγιής και να αφήσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πίσω του. Ένας καλός Μαραγκός μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα, και ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μας επιτρέπουν να φέρουμε ποδοσφαιριστές σε θέσεις που έχουμε πρόβλημα, η ομάδα καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω και μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Χρίστος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ