Είσαι το αστέρι μας!

Η καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και οι κλασσικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα μας χθες στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν υποτονική και ως συνήθως χαράμισε ένα σαρανταπεντάλεπτο χωρίς να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν στην εντεκάδα, η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, το οποίο διεκδίκησε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο με την τεράστια ευκαιρία από το νεαρό Μακρή.

Διακριθέντες για την Ανόρθωση ήταν ο Βαλβέρδ που είχε εξαιρετική παρουσία με την επάνοδο του κάτω από τα δοκάρια, καθώς επίσης και οι δυο νεαροί Οικονόμου και Μακρής, που όπως δηλώσαμε πάμπολλες φορές πρέπει να καθιερωθούν στην εντεκάδα. Ο πρώτος εκτός από την φάση του πέναλτι είχε μια θετική και υποσχόμενη παρουσία και σίγουρα παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του θα γίνει καλύτερος.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τον σούπερ σταρ της ομάδας μας, Μοσέ Οχαγιόν, ο όποιος για πολλοστή φορά πέτυχε ένα εξαιρετικής σημασίας και όμορφο γκολ. Πρώτα στον αγώνα με τον Άρη που μας χάρισε τη νίκη, ακολούθησε το εκπληκτικό γκολ κόντρα στον Απόλλωνα που μας έδωσε την ισοπαλία και με το τέρμα του χθες μας άφησε ελπίδες για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου στο ΓΣΖ που θα κρίνει και ποια ομάδα θα βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το τραγούδι της ημέρας δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένο στο Μοσέ Οχαγιόν. Σίγουρα είναι το δικό μας αστέρι και του ευχόμαστε ολόψυχα να καθιερωθεί στην εντεκάδα και να μας χαρίσει πολλά και εντυπωσιακά τέρματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ