Η σοβαρότητα, η ισοφάριση του ρεκόρ και η προοπτική του 4×3

Για να επιτευχθεί η ισοφάριση του φετινού ρεκόρ συνεχόμενων νικών, 3 στο σύνολο, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας» να επιδείξουν σοβαρότητα από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης κ. Αβραάμ Τσούκκα.

Πέραν της ισοφάρισης του ρεκόρ και πέραν από τα πολλαπλά οφέλη σε ψυχολογία (ενόψει ΑΕΚ Λάρνακας), βαθμολογικής αναρρίχησης και εκμετάλλευσης τυχών απωλειών των άλλων ομάδων που προπορεύονται, με ενδεχόμενη νίκη πάνω στα Κούκλια υπάρχει η πιθανότητα της διεύρυνσης του ρεκόρ αφού ακολουθεί ο αγώνας με ακόμη ένα βατό αντίπαλο – την ομάδα της Άχνας – για το πολυπόθητο 4×3 που πριν τον αγώνα με την Αλκή κάναμε λόγο.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά χρειάζεται όπως είπαμε σοβαρότητα και επιμονή στο στόχο που δεν είναι άλλος από το τρίποντο. Παραδείγματα πολλά από ομάδες που πλήρωσαν την υποτίμηση του αντιπάλου. Πρώτο και καλύτερο παράδειγμα, η ίδια μας η ομάδα, ο ίδιος ο εαυτός των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν αύριο.

Συμπεριφορές που τις βιώσαμε στην διάρκεια αυτού του πρωταθλήματος όπως στο παιχνίδι με τη Δόξα που στοίχησε 3 βαθμούς αλλά και στους αγώνες με ΕΝΠ (3-2), Άρη (1-0), Εθνικό Άχνας (2-1) και ΑΛΚΗ (3-1) όπου η ομάδα μας πήρε το τρίποντο με 3 ανατροπές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα αλλά και την νίκη στο 94΄κόντρα στον Άρη.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να χρησιμοποιήσουν το κλειδί της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από την σοβαρότητα και την προσήλωση στον στόχο. Από πλευράς ποιότητας ρόστερ και δυνατοτήτων δεν τίθεται θέμα. Ο αγώνας θα κριθεί από το πόσο σοβαρή θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση και οι ποδοσφαιριστές της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ