Η κριτική των ποδοσφαιριστών με την Αλκή

Πολύ κάτω του μετρίου η απόδοση συνολικά της ομάδας με την Αλκή και ειδικά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Οι αλλαγές (Γκρικαλασβίλι και Μακρής) βοήθησαν να γίνει υποφερτή η Ανόρθωση και να ξορκίσει τους δαίμονες που άρχισαν να μαζεύονται πάνω από το βουβό «Παπαδόπουλος».

Μόνο δυο λόγια για κάθε ποδοσφαιριστή:

Μάριο Βέγκα: Μπορεί να τον άφησαν εκτεθειμένο οι αμυντικοί του, ωστόσο στη μοναδική φάση που έφτιαξε η Αλκή στο παιχνίδι δεν ήταν σωστά τοποθετημένος και φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

Μάρκο Άντιτς: Από το δικό του πόδι προήλθε η σέντρα για το 3ο μας γκολ, ωστόσο δεν βοήθησε όσο θα αναμέναμε στο παιχνίδι. Στη φάση του γκολ έλειπε από τη θέση του, δίχως να τον καλύπτει κάποιος συμπαίκτης του.

Αντρέας Αβραάμ: Καλή η παρουσία του Αβραάμ, ο οποίος δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι επιθετικογενής ποδοσφαιριστής κι όχι αριστερό μπακ.

Σάβο Παβίσεβιτς: Αρκετά λάθη σε εύκολο παιχνίδι και μη ουσιαστικός στην προσπάθεια να βγάλει την ομάδα μπροστά.

Δημήτρης Οικονόμου: Προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη των συμποδοσφαιριστών του, οι οποίοι τον άφησαν μόνο στη φάση του γκολ της Αλκής ενώ προωθήθηκε και σε λίγες περιπτώσεις.

oikonomou vsALKI

Γρηγόρης Μάκος: Δεν ήταν σε καλή μέρα. Περιμένουμε το κάτι παραπάνω από τέτοιους παίχτες

Μόσες Οχαγιόν: Φιλότιμος παίχτης, προσπάθησε πολύ, έστω κι αν δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις και εκτελέσεις στημένων.

Γκονζάλο Γκαρσία: Απογοητευτική εμφάνιση και πάλι. Λες και κάνει αγγαρεία.

Γκαουσού Φοφανά: Η επιμονή να είναι στην εντεκάδα όταν το παιδί είναι τουλάχιστον ντεφορμέ, εκθέτει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα.

Τόνι Κάλβο: Προσπάθησε, ειδικά στο πρώτο μέρος πήρε πολλές πρωτοβουλίες έστω κι αν δεν του βγήκαν όλες.

Ρομπέρτο Κολαούτι: Δεν μπορεί να του χρεώσει κάποιος έλλειψη προσπάθειας αφού έβγαινε και εκτός τετραγώνων να πάρει μπάλες. Δυστυχώς και πάλι δεν τροφοδοτήθηκε σωστά.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

griga vsALKI

Σότα Γκρικαλασβίλι: Από την είσοδο του στο παιχνίδι, το κέντρο μας άρχισε να θυμίζει ομάδα. Βοήθησε να κυκλοφορήσει πιο σωστά η μπάλα και να δοθεί καμιά πάσα της προκοπής.

Αντρέας Μακρής: Ίσως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Αναστάτωσε τους αντίπαλους αμυντικούς, δημιούργησε ρήγματα, έφτιαξε φάσεις και τελείωσε σωστά τη μια που έφερε την ανατροπή. Εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, το μέλλον του ανήκει.

Γιάννος Οκκάς: Μπήκε στον αγώνα όταν όλα είχαν κριθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ