Η ευκαιρία του Δημήτρη

Η λογική λέει ότι ο Δημήτρης Οικονόμου θα είναι βασικός στο σημερινό παιχνίδι (18:00) απέναντι στην Αλκή. Η καλή παρουσία του νεαρού στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα, σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού του Ζόρζε, τον φέρνουν ως παρτενέρ του Παβίσεβιτς στο αποψινό παιχνίδι.

Η βαθμολογική θέση του αντιπάλου δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει, αφού σε ορισμένα παιχνίδια η Αλκή έδειξε ότι διαθέτει φιλόδοξους νεαρούς που μπορούν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι κι εμείς στον πρώτο γύρο είχαμε αντιμετωπίσει δυσκολίες πριν ανεβάσουμε το δείκτη του σκορ στα τελευταία λεπτά. Ο Οικονόμου λοιπόν, θα πρέπει να είναι προσεκτικός και σοβαρός, ώστε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Εάν ο νεαρός Κύπριος αμυντικός δώσει συνέχεια στις καλές παρουσίες, όχι απλά δεν αποκλείεται, αλλά επιβάλλεται να είναι το βασικό στόπερ δίπλα σε ένα εκ των Ζόρζε ή Παβίσεβιτς, οι οποίοι ούτως ή άλλως συχνά – πυκνά ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ο πρώτος και εύκολες κίτρινες κάρτες ο δεύτερος.

Η ευκαιρία είναι εκεί, ο Οικονόμου πρέπει να την εκμεταλλευτεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ